Edukacija
Seniko studio
Seminari, konferencije
16.01.2016. Euromoney konferencija idućega tjedna o ekonomskoj agendi u srednjoj i istočnoj Europi
U organizaciji Euromoneya početkom idućega tjedna u Beču će se održati 21. Forum središnje i istočne Europe, na kojem će se okupiti više od 1.000 sudionika – ministara, guvernera, investitora, ekonomista i analitičara iz regije te razgovarati o ekonomskoj agendi u regiji u 2016. godini.

Na Forumu 19. i 20. siječnja održat će se niz panela i okruglih stolova vezanih uz ekonomske izglede u 2016., o tome kako globalni investitori gledaju na regiju središnje i istočne Europe, o financijskim opcijama srednjih poduzeća u toj regiji, o prilikama i trendovima na tržištu dugova u regiji te u bankarstvu.

Na dvodnevnom forumu bit će nazočni guverneri iz 11 država, ministri iz Austrije, Mađarske, Srbije i Rumunjske, predstavnici banaka poput Unicredita, RBA, Erstea, Societe Generale, OTP-a, međunarodnih financijskih institucija poput MMF-a, EBRD-a i EIB-a, regionalnih burzi i kompanija, a uz ekonomske teme raspravljat će se i o migrantskoj krizi, situaciji u Ukrajini i o vezama s Rusijom.

Guverner Boris Vujčić na Forumu bi trebao u srijedu sudjelovati na panelu o monetarnoj politici, na kojem će se raspravljati o izgledima monetarne politike u ovoj godini, o tome kako cijene nafte utječu na inflatorna očekivanja, koordinaciji politika, o implikacijama monetarnih politika ECB-a i Feda na politike središjnih banaka regije, te o plivajućem ili fiksiranom tečaju. (H)

Povezani članci
20.05.14 Tvrtke i tržišta
Podravka ostvarila najveći napredak u poslovnom upravljanju u središnjoj i istočnoj Europi
01.03.13 Korisne informacije
Erste banka primila nagradu za najbolju uslugu
05.07.12 Trgovina na malo
Konzumu nagrada magazina Euromoney
18.01.07 Vijesti
Konferencija Euromoney: predstavljeni rezultati analize sektora u srednjoj i istočnoj Europi
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa