Info
Seniko studio
Financije i gospodarstvo
18.12.2015. RBA FISKALNA BLAGAJNA – Integrirano rješenje za prihvat kartica i fiskalizaciju računa u jednom uređaju
Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) malim i srednjim poduzetnicima nudi idealno rješenje – RBA FISKALNU BLAGAJNU integriranu u RBA POS terminale – koje objedinjuje izdavanje fiskalnih računa te naplatu karticama, za prodajna mjesta ili mobilnu prodaju.

RBA fiskalna blagajna je novost na tržištu mobilnih rješenja za male i srednje poduzetnike te se radi o suvremenom tehnološkom rješenju iz RBA, temeljenom na GPRS tehnologiji. Zbog vrhunske izrade i jednostavnoga korištenja te funkcionalnosti, RBA fiskalna blagajna osigurava poduzetnicima apsolutnu fleksibilnost u primjeni te pouzdanost rada u svim vremenskim i lokacijskim uvjetima.

Ovo jedinstveno rješenje za sve male i srednje poduzetnike i trgovce, osmišljeno je te se pokazalo izuzetno korisnim za raznovrsna prodajna mjesta poput ambulantne i/ili mobilne prodaje proizvoda i usluga za sve trgovce koji u svojoj ponudi imaju do 100 artikala u ponudi. RBA fiskalna blagajna objedinjuje složena tržišna aplikativna rješenja fiskalne blagajne u jednostavnom rješenju "u oblaku" za administraciju i fiskalizaciju, uključujući i aplikaciju za prihvat kartica na POS uređajima.

Kako bi služila poduzetnicima ili trgovcima kao "jedinstveno mjesto za sve", RBA fiskalna blagajna nudi i administraciju na samim prodajnim mjestima, pa je tako pristup podacima o djelatnicima i cjenicima kao i arhivi ranije izdanih računa moguć, na samom uređaju te na web sučelju za trgovce, dostupno 24/7.

RBA fiskalna blagajna idealno je rješenje za sve prepreke s kojima se susreću mali i srednji poduzetnici te u ovom trenutku jedino RBA pruža mogućnost ugovaranja fiskalne blagajne i prihvata kartica istovremeno, što je moguće riješiti već prilikom prvoga dolaska u bilo koju poslovnicu Raiffeisen banke.

Više informacija o RBA fiskalnoj blagajni, moguće je pronaći na RBA službenim web stranicama, a web aplikacija za trgovce s RBA fiskalnom blagajnom, odnosno, fiskalna blagajna "u oblaku", nalazi se na sljedećoj adresi https://fiskalna-blagajna.rba.hr/.

Povezani članci
12.07.16 Strateški savezi
EBRD izdvaja 90 milijuna eura za Raiffeisen Factoring
01.10.15 DOP
RBA postala nositelj certifikata Poslodavac Partner
03.08.15 Vijesti
Ceh ugostitelja podržava Ministarstvo financija u rješavanju problema oko fiskalizacije
15.07.15 Financije i gospodarstvo
RBAnalize: slijedi razdoblje blagih stopa rasta gospodarstva
14.05.15 Trgovina na malo
Fiskalizacija bez brige s HT-ovom Maxi blagajnom na Androidu
12.09.13 Financije i gospodarstvo
Linić: prvi učinci fiskalizacije dobar početak
04.07.13 Trgovina na malo
Makroekonomija: potrošnja u svibnju neočekivano porasla 1,1 posto
04.01.13 Karijere
Vesna Tomljenović-Čičak je nova predsjednica Uprave Raiffeisen Investa
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa