Seniko studio
Vijesti
26.10.2015. U HOK-u svečano potpisan sporazum o zajedničkoj nabavi „Artifex“
Press konferencija i svečano potpisivanje trećeg kruga sporazuma s dobavljačima u Programu pogodnosti za obrtnike Artifex Obrtničke komore Zagreb, održano je u ponedjeljak 26.10.2015. godine u Vijećnici Matice hrvatskih obrtnika Zagreb.
Cilj ovog projekta je olakšati poslovanje obrtnicima smanjivanjem ulaznih troškova nabave energenata, opreme, osnovnih sredstava, repromaterijala i drugih neophodnih nabavnih stavki.Atraktivnst projekta potvrđuje i popisanih više od 50 ugovora.

Projekt je naišao na veliki odaziv dobavljača, tako da su već u trećem krugu 26.10. 2015. sporazum potpisali:
ATLAS CENTAR NOVI ZAGREB,
AUTO SIGET,
FRANJA proizvodnja i trgovina,
FRIZERSKA OPREMA GMG MARKUS,
INSAKO,
MEĐUNARODNA UNIJA REVIZORA I SAVJETNIKA,
NEZAVISNA TELEVIZIJA (Mreža Tv),
NT MAZIVA,
OBRAZOVNA GRUPA ZRINSKI,
OGLASNIK,
PARTNER ZAŠTITA,
PROENERGY RWE PLIN,
TERME TUHELJ,
TRIPLEKS,
VELEKEM,
VIPS,
VUK LEATHER,
ZANOS.

U svom govoru Predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mr. Mirza Šabić ukazao je na važnost nastavka Projekta zajedničke nabave „ARTIFEX“ (volja obrtnika).

Ovo je nastavak u nizu novih usluga koje će Obrtnička komora Zagreb ponuditi svom članstvu. Cilj je da što više radimo na projektima koji će biti od koristi za cjelokupno članstvo Komore, naglasio je g. Šabić.

Ovaj projekt zamišljen je kao pomoć u poslovanju našim članovima kako bi u fazi nabave energenata, repromaterijala, potrošnog materijala i osnovnih sredstava, kao i pojedinih usluga postigli što povoljnije uvjete i na taj način smanjili ulazne troškove u cilju postizanja što veće konkurentnosti na tržištu.
Uvjereni smo u uspjeh ovog projekta, što dokazuje i odaziv cijenjenih dobavljača. Šabić je ovom prilikom sve članove Obrtničke komore Zagreb pozvao da potpišu pristupnicu te se na taj način učlane u ovaj projekt. Pristupnica se nalazi na web stranici Obrtničke komore Zagreb www.okz.hr te se može ondje i popuniti.

Svi detalji vezani uz način korištenja pogodnosti, kao i prava kod dobavljača, uvažavajući specifičnosti svakog od dobavljača, detaljno su opisani na našoj web stranici.

Predsjednik OKZ Mirza Šabić zahvalio je svim nazočnim dobavljačima koji su prepoznali važnost ovog projekta i ponudili našem članstvu kvalitetne uvjete poslovanja.

Šabić je izrazio nadu da će i drugi dobavljači nakon ove press konferencije biti zainteresirani za suradnju te ih ovim putem pozivamo da se priključe našem projektu.

Ovaj današnji događaj još jednom potvrđuje da je obrtništvo grada i županije sa svojih 18.000 članova respektabilan faktor gospodarstva, te se nadamo da će primjer naših dobavljača i prepoznavanje pravog partnera u razvoju gospodarstva prepoznati i na odgovarajući način uvažiti i jedinice lokalne samouprave, grada, županije, a također i države.

Prilikom potpisivanja sporazuma svi dobavljači podržali su ovaj projekt OKZ-a, te uputili javni poziv članovima projekta da iskoriste dogovorene pogodnosti.

Nazočnima se obratio i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, koji je pozdravio ovaj projekt komore.

Povezani članci
02.07.15 Vijesti
Obrtnička komora Zagreb s 11 tvrtki sklopila sporazum o zajedničkoj nabavi
26.03.15 Vijesti
Obrtnička komora Zagreb: sporazum o zajedničkoj nabavi s dobavljačima
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa