Međunarodno poslovanje
Seniko studio
Tvrtke i tržišta
10.07.2015. Taxi Cammeo od kolovoza i u Srbiji
U trenutku kada je svoj ulazak na velika vrata regionalnog taksi tržišta najavio UBER, početak poslovanja u Srbiji najavila je i najveća hrvatska taksi kompanija, Cammeo grupa.

Cammeo grupa je nakon iscrpne analize srbijanskog tržišta i probnog rada svog franšiznog modela taksi poslovanja u Leskovcu, odlučila i službeno pokrenuti svoje poslovanje na području cijele Srbije, a od ove jeseni i Slovenije.

Osim Leskovca, Taxi Cammeo će tako od 1. kolovoza pružati usluge i stanovnicima Beograda.

Cammeo grupa je tijekom devet godina rada uspjela stvoriti važne preduvjete za razvoj kvalitetne, sigurne i pouzdane taksi usluge koja zadovoljava i najviše kriterije i potrebe modernog čovjeka kojem taksi predstavlja važno sredstvo u obavljanju svakodnevnih obaveza.

Poslovni model franšize omogućava svim potencijalnim i postojećim taksistima samostalno upravljanje vlastitom tvrtkom uz kompletnu tehničku, logističku i marketinšku podršku Cammeo grupe.

Nositelji franšize pritom, naravno, moraju ispunjavati i poštivati visoke profesionalne standarde Cammeo grupe. Kroz poslovni model franšize, Cammeo grupa stvara snažnu mrežu kojom želi zauzeti čelnu poziciju na tržištu regije.

Cammeo grupa je inače u Srbiji već prisutna kroz Taxi Navigator, inovativni softverski sustav namijenjen taksi servisima, koji su u suradnji s direktorom Vladimirom Minovskim razvili djelatnici Cammeo grupe.

Zbog niza funkcionalnosti koje olakšavaju i poboljšavaju komunikaciju između servisa i klijenata te optimiziraju poslovanje taksi kompanije, ovaj se sustav smatra jednim od najboljih na svijetu. Taxi Navigator već koriste taksi servisi u Zrenjaninu, Čačku, Leskovcu, Novom Sadu i Pančevu, a u ovom trenutku, u tijeku je implementacija sustava u još šest srbijanskih gradova.

Upravo je Taxi Navigator izuzetno važan čimbenik u razvoju i širenju Cammeo grupe, ali i u procesu prilagodbe cijene usluge realnom stanju i mogućnostima klijenata.

Cammeo grupa je tako prva taksi kompanija u cijeloj regiji koja je u potpunosti spremna suočiti se sa žestokom konkurencijom koja dolazi u vidu UBER-a.
Prilikom najave ulaska na tržište Srbije, direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski je rekao: “Cammeo grupa ulaže mnogo znanja i sredstava u razvoj i unaprjeđenje kvalitete svoje usluge. U svojem radu koristimo najmoderniju tehnologiju i opremu, a izuzetno nam je važna i sustavna edukacija naših franšiznih partnera. Zbog toga smo i odlučili ući na tako veliko i zahtjevno tržište kao što je tržište Srbije. Uvidjeli smo priliku i odlučili pokrenuti svoje poslovanje, koje je u potpunosti prilagođeno tamošnjim tržišnim okolnostima i zakonskim regulativama. Vjerujem da ćemo u vrlo kratkom roku uspjeti ostvariti željene poslovne rezultate i stvoriti preduvjete za daljnje širenje na regiju. Isto tako, siguran sam da UBER nikada neće moći postići kvalitetu usluge koju Taxi Cammeo ima pa se stoga nimalo ne bojimo njihovog dolaska. Dapače, ona za nas predstavlja izazov i poticaj da budemo još bolji”.

Povezani članci
04.12.15 Strateški savezi
Cammeo grupa potpisala ugovor o suradnji s tvrtkom iz Katara
28.07.15 Tvrtke i tržišta
Cammeo grupa pregovara o suradnji na tržištu Katara
21.07.15 Vijesti iz svijeta
eBayu snižen rejting nakon izdvajanja PayPala
17.07.15 Vijesti iz svijeta
Danas se razdvajaju eBay i PayPal
04.05.15 Seminari, konferencije
PayPal i Uber otvorili OMGcommerce 2015.
12.01.15 Tvrtke i tržišta
Novi poslovni koraci Cammeo grupe
27.04.12 Vijesti
Susret prijevoznika HOK-a o problemima i utjecaju krize na prijevoznike
29.03.12 Tvrtke i tržišta
Zbog nelojalne konkurencije ORYX Taxi prestao s radom
16.01.12 Korisne informacije
Nova pojeftinjenja zagrebačkih taksija
21.11.11 Vijesti
Radio Taxi Zagreb spušta cijene za 40%
21.09.11 Vijesti
Susret prijevoznika HOK-a
12.07.11 Tvrtke i tržišta
Taxi Cammeo podnosi kaznene prijave
07.07.11 Tvrtke i tržišta
Vozači Taxi Cammea odustali od štrajka
01.07.11 Tvrtke i tržišta
Taxi Cammeo odbacuje optužbe Sindikata vozača
30.06.11 Tvrtke i tržišta
Vozači Taxi Cammea najavljuju štrajk za 8. srpnja
28.06.11 Financije i gospodarstvo
Pavo Zubak ulazi na tržište taksija u Zagrebu
27.04.11 Financije i gospodarstvo
Rat zagrebačkih taksista
01.04.10 Vijesti
Rad na crno najveći problem prijevoznika
03.02.10 Vijesti
HOK: Novi zakon otežao položaj autotaksi prijevoznika
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa