Međunarodno poslovanje
Seniko studio
Izravna strana ulaganja
10.06.2015. Hrvatske tvrtke zadovoljne susretom s njemačkim uvoznicima
Predstavnici 18 odabranih hrvatskih tvrtki održali su uspješne poslovne razgovore na organiziranom B2B događanju u Münchenu sa njemačkim uvoznicima iz područja strojarstva, metaloprerađivačke industrije, proizvodnje dijelova za autoindustriju, kao i prerade plastike i gume.

Prema preliminarnim informacijama, na B2B događanju održalo se oko 500 poslovnih sastanaka između njemačkih tvrtki i tvrtki država Zapadnog Balkana.

Cilj događanja je da svi sudionici podjednako profitiraju od njemačke inicijative za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana te postoje velika očekivanja u dijelu zaključivanja broja novih poslova koji će potaknuti proizvodnju i izvoz hrvatskih tvrtki kao i ostalih tvrtki država Zapadnog Balkana.

Događanju je prisustvovalo ukupno 260 sudionika: 96 predstavnika tvrtki država Zapadnog Balkana, 23 njemačke tvrtke kao i mnogobrojni politički uzvanici iz Njemačke i država Zapadnog Balkana.

Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana organizira se pod pokroviteljstvom Saveznog ministarstva gospodarstva i energije (BMWi), a u okviru zajedničke organizacije Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore i ostalih regionalnih njemačkih vanjskotrgovinskih komora (AHK) i njemačkog Udruženja za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V).

   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa