Trgovina
Seniko studio
Trgovina na malo
14.05.2015. Fiskalizacija bez brige s HT-ovom Maxi blagajnom na Androidu
  • Novost u ponudi rješenja za fiskalizaciju, Maxi fiskalna blagajna na Android operativnom sustavu objedinjuje pisač, tipkovnicu, aplikaciju i internetsku vezu, a ima 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir
  • Portfelj Hrvatskog Telekoma za fiskalizaciju prilagođen je svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu poslovanja ili vrstu djelatnosti
  • Sva tri fiskalna rješenja uključuju korisničku podršku 24 sata dnevno, instalaciju i edukaciju na lokaciji korisnika, kao i zamjenu uređaja u slučaju gubitka ili uništenja
Kada je uvedena početkom 2013. fiskalizacija se činila kao noćna mora, posebno za male poduzetnike. Danas je njezino uvođenje i poslovanje u skladu sa zakonom vrlo jednostavan proces uz pomoć portfelja za fiskalizaciju Hrvatskog Telekoma, rješenja koje objedinjuje sve usluge od jednog dobavljača u jednom uređaju. I to za vrlo povoljnu cijenu, koja je do kraja lipnja i upola manja.

Novost u ponudi fiskalne usluge Hrvatskog Telekoma je Maxi fiskalna blagajna na Android operativnom sustavu. Maxi blagajna objedinjuje pisač, tipkovnicu, aplikaciju i internetsku vezu, a sa svojim 7-inčnim ekranom osjetljivim na dodir omogućuje lakši rad i bolju preglednost. Ima i opciju skladišta, kao i mogućnost lakše identifikacije korisnika putem narukvice, pametne kartice ili privjeska.

Mobilno i praktično, a istodobno pouzdano i robusno rješenje, Maxi blagajna je posebno prikladna za male kafiće ili male lokalne trgovine te različite obrte. Podržava i dodatne funkcije, poput praćenja robnog poslovanja, izrade ponuda, analitičkih izvještaja i grafičkih prikaza, uz pohranu podataka na siguran način.

Portfelj Hrvatskog Telekoma za fiskalizaciju prilagođen je svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu poslovanja ili vrstu djelatnosti. Velikim trgovinama i restoranima s puno dnevnih transakcija namijenjene su Profesionalne fiskalne blagajne, dok je za male obrtnike, autoprijevoznike, brodare ili prodavače na tržnici izvrstan izbor i Mini fiskalna blagajna koja može biti fiksna ili prijenosna, a prihvaća i kartice Zagrebačke banke.

Mini fiskalna blagajna može se nadograditi i uslugom mobilnog izdavanja karata za prijevoz, za parkirna mjesta, za kino, kazalište ili događanja bilo koje vrste.

Sva tri fiskalna rješenja uključuju korisničku podršku 24 sata dnevno, instalaciju i edukaciju na lokaciji korisnika, kao i zamjenu uređaja u slučaju gubitka ili uništenja. U slučaju prekida veze s Poreznom upravom, korisnik i dalje može izdavati račune, a HT će, čim se ponovno uspostavi veza, račune automatski poslati Poreznoj upravi.

Usluga HT Fiskalizacija plaća se u mjesečnim naknadama u koje je uključeno i održavanje, a tarife za mobilni internet imaju besplatni podatkovni promet prema Poreznoj upravi.

U promotivnom razdoblju do 30. lipnja Maxi blagajna može se ugovoriti sa 50 posto manjom mjesečnom naknadom u prvih šest mjeseci uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, odnosno u prva tri mjeseca uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci.

Ugovaranje profesionalne fiskalne blagajne do kraja lipnja donosi cijelu godinu 50-postotnog popusta na osnovnu i dodatnu opremu uz ugovornu obvezu na 36 mjeseci, dok se Mini blagajna u promotivnom razdoblju može instalirati za samo jednu kunu bez ugovorne obveze.

Povezani članci
18.12.15 Financije i gospodarstvo
RBA FISKALNA BLAGAJNA – Integrirano rješenje za prihvat kartica i fiskalizaciju računa u jednom uređaju
03.08.15 Vijesti
Ceh ugostitelja podržava Ministarstvo financija u rješavanju problema oko fiskalizacije
10.12.14 Financije i gospodarstvo
APIS IT i Oracle zajednički će prodavati hrvatski model fiskalizacije
18.03.14 Vijesti
Fiskalizacija u 2013. 'povećala' promet ugostitelja, trgovaca i odvjetnika za 8 milijardi kuna
06.11.13 Vijesti
GfK: hrvatski građani podržavaju fiskalizaciju
12.09.13 Financije i gospodarstvo
Linić: prvi učinci fiskalizacije dobar početak
11.09.13 Propisi
Porezna uprava: rezultati fiskalizacije za srpanj zadovoljavajući
20.08.13 Inspekcijske službe
Snažan porast prijavljenog prometa zbog fiskalizacije
01.08.13 Vijesti
HOK traži da se tržnice izuzmu od obveze fiskalizacije
25.07.13 Financije i gospodarstvo
Vlada do listopada odgađa fiskalizaciju za mjenjače i prigodne prodaje
24.07.13 Inspekcijske službe
Porezna uprava o fiskalizaciji: neevidentiranog novca u blagajni ne smije biti
18.06.13 Vijesti
Čavlović Smiljanec: porezni sustav pomaže gospodarstvu
07.05.13 Financije i gospodarstvo
Porezna uprava: Ugostitelji u ožujku prijavili 38 posto veći promet
29.03.13 Vijesti
Od 1. travnja u sustavu fiskalizacije trgovci i slobodna zanimanja
28.02.13 Korisne informacije
HT nudi 'mini fiskalnu blagajnu'
04.01.13 Financije i gospodarstvo
MFIN: od 1. siječnja evidentirano gotovo 9 milijuna fiskalnih računa
28.12.12 Financije i gospodarstvo
Porezna uprava: puštena produkcija sustava fiskalizacije
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa