Međunarodno poslovanje
Seniko studio
Strateški savezi
10.03.2015. Potpisan Memorandum o razumijevanju između SEECEL-a i Razvojne agencije Zagreb – TPZ
Efka Heder i Frane Šesnić
Efka Heder i Frane Šesnić
Razvojna agencija Zagreb – TPZ i SEECEL (Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija zemalja jugoistočne Europe) potpisali su „Memorandum o razumijevanju“, s kojim su izrazili interes za međusobnu suradnju u području razvoja poduzetništva te ljudskih potencijala.

Memorandum su potpisali Efka Heder, direktorica SEECEL-a i Frane Šesnić, direktor Razvojne agencije Zagreb - TPZ, koji su tom prigodom istaknuli kako je promicanje poduzetništva jedna od strateških aktivnosti za razvoj hrvatskog gospodarstva.

„Povezivanjem organizacija sa zajedničkim ciljem doprinosimo jačanju konkurentnosti i razvoju poduzetničkog okruženja kao preduvjet poslovnog uspjeha“ naglasio je Frane Šesnić, direktor Razvojne agencije Zagreb – TPZ te je izrazio zadovoljstvo što će Agencija zajedno sa SEECEL - om raditi na promociji poduzetništva i razvoju učenja za poduzetništvo.

„Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što ćemo surađujući s Razvojnom agencijom Zagreb - TPZ nastaviti s promocijom i razvojem poduzetnih društava i poduzetnih gradova“, izjavila je Efka Heder, direktorica SEECEL-a.

Suradnja između SEECEL i Razvojne agencije Zagreb – TPZ uključuje i zajedničke aktivnosti, između ostalih, razmjenu najboljih praksi, pokretanje zajedničkih projekata te suradnje s međunarodnim organizacijama.

Povezani članci
14.10.15 Istraživanja
Hrvatska s najviše poduzetnica u regiji
17.06.15 Ekologija
Europskim projektima do poboljšanja zelenog financiranja
14.03.14 Ekologija
Razvojna agencija Zagreb kroz projekt ECOFUNDING povezuje investitore i zelene podzetnike
01.10.13 Financije i gospodarstvo
Prvi sastanak dionika u okviru EU projekta „ECOFUNDING“
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa