Potrošači
Seniko studio
Vijesti
30.01.2015. Dvije umirovljenice odvezle vrijedne automobile osvojene u velikom finalu Konzumove nagradne igre „Ovo zvuči poznato?“
U shopping dvoboju Vera Pešut iz Zadra osvojila je glavnu nagradu Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, dok je drugoplasiranoj Mariji Širić iz Nedelišća pripao automobili Smart Forfour
U velikom finalu Konzumove nagradne igre „Ovo zvuči poznato?“ i napetom shopping dvoboju koji je održan jučer u Super Konzumu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, gospođa Vera Pešut iz Zadra osvojila je glavnu nagradu Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, dok je drugoplasiranoj Mariji Širić iz Nedelišća pripao automobili Smart Forfour. Sretne dobitnice kućama su ponijele i vrijedne košarice robe iz asortimana Konzuma.

Zadatak dobitnica u ovom dvoboju bio je, sakupljanjem artikala u prodavaonici, u roku od 30 minuta najtočnije se približiti iznosu od 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora.

Iako je dvoboj do kraja bio neizvjesan, spretnijom u kupnji pokazala se gospođa Vera Pešut koja je uz pomoć popularne Minee bila bliža zadanom iznosu.

Gospođa Marija Širić, koju je kroz kupnju vodio Baby Dooks, iako drugoplasirana, nije krila oduševljenje i sreću osvojenim nagradama. Uz zahvalu Konzumu na organizaciji vrijedne nagradne igre, sretne dobitnice čestitale su jedna drugoj i u veseloj atmosferi proslavile vrijedne dobitke.

Nagradna igra „Ovo zvuči poznato?“ s bogatim nagradnim fondom, još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost.

Povezani članci
12.01.15 Vijesti
Minea i Baby Dooks izvukli dobitnike automobila i drugih vrijednih nagrada Konzumove nagradne igre „Ovo zvuči poznato?“
03.12.14 Vijesti
Nova velika nagradna igra Konzuma: Ovo zvuči poznato?
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa