Potrošači
Seniko studio
Vijesti
03.12.2014. Nova velika nagradna igra Konzuma: Ovo zvuči poznato?
Skupi 10 000 kuna bez korištenja kalkulatora i osvoji Mercedes C klasu ili SmartForFour u novoj nagradnoj igri Konzuma!
Kupuj u Konzumu, jer svaka kupnja iznad 200 kuna znači šansu za osvajanjem vrijednih automobila i džeparca od 10 000 kuna! A 10 sretnih kupaca osvojit će godišnju poklon kupnju u iznosu od 500 kuna na tjednoj bazi!

Najveći trgovački lanac Konzum i ove je godine priredio veliku nagradnu igru „Ovo zvuči poznato?“, u kojoj će najsretniji kupci osvojiti vrijedne nagrade; automobil Mercedes-Benz C 250 BlueTEC ili Smart Forfour te vrijedne poklon kupnje u Konzumu. Požuri se uključiti jer je igra već počela, a traje od 30. studenog do 31. prosinca 2014. godine!

Zaštitna lica nove Konzumove nagradne kampanje su Minea i Baby Dooks, koji će praviti društvo i vama, budete li sreće da baš vas odaberemo za finalnu utrku za automobilima Mercedes C klase i Smart ForFour.

Kako igrati?

Za svaku kupnju iznad 200 kn, kupac osvaja nagradni kupon koji mora ispuniti i ubaciti u posebno označenim kutijama u Konzumovim prodavaonicama.

Nagradno izvlačenje održat će se 9. siječnja, kada će dvoje najsretnijih dobiti priliku sudjelovati u shopping dvoboju pred televizijskim kamerama NOVE TV, naravno uz pratnju Minee i Baby Dooksa. Zadatak sretnih dobitnika je sakupljanjem artikala u prodavaonici u roku od 30 minuta najtočnije se približiti iznosu od 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora.

Pobjednik je onaj sudionik koji se točnije približi zadanom iznosu u vremenskom roku od 30 minuta. Glavna nagrada je automobil Mercedes C klasa, te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do 10.000 kn. Nagrada za drugoplasiranog je automobil Smart ForFour, te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do10.000 kuna.

Još deset sretnih kupaca nagradit ćemo godišnjom poklon kupnjom u Konzumu, u iznosu od 500 kuna na tjednoj bazi!

Povezani članci
30.01.15 Vijesti
Dvije umirovljenice odvezle vrijedne automobile osvojene u velikom finalu Konzumove nagradne igre „Ovo zvuči poznato?“
12.01.15 Vijesti
Minea i Baby Dooks izvukli dobitnike automobila i drugih vrijednih nagrada Konzumove nagradne igre „Ovo zvuči poznato?“
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa