Međunarodno poslovanje
Seniko studio
Tvrtke i tržišta
01.12.2014. Hrvatska poljoprivredna agencija potvrdila domaće porijeklo i kvalitetu piletine Cekin
Dodjela znaka MESO HRVATSKIH FARMI još je jedan dokaz da članica Grupe Vindija – Koka, osluškuje potrebe i želje suvremenih potrošača koji traže kvalitetnu i zdravu hranu koja je proizvedena lokalno.
Hrvatska poljoprivredna agencija (HPA) dodijelila je proizvodima varaždinske tvrtke Koka d.d. znak MESO HRVATSKIH FARMI kojim potrošače informira o domaćem porijeklu pilećih proizvoda Cekin te promiče daljnji razvoj peradarske proizvodnje u Republici Hrvatskoj.

Osim što znak MESO HRVATSKIH FARMI potrošačima jamči da je riječ o proizvodu hrvatskog porijekla, on je i jamstvo da se u proizvodnji strogo primjenjuju načela sljedivosti, sigurnosti i kontinuiteta u unapređivanju proizvodnje.

Kupnjom proizvoda s oznakom MESO HRVATSKIH FARMI potrošači podržavaju domaću prehrambenu industriju i čuvaju domaća radna mjesta.

Piletina Cekin svojim okusom već godinama osvaja domaće i strane potrošače, a potvrda HPA još je jedan dokaz da Koka osluškuje potrebe i želje suvremenih potrošača koji traže kvalitetnu i svježu hranu.

Cekin 100 posto domaći i svježi proizvod, za razliku od uvoznih, iz proizvodnje stiže na police u roku jednog dana. Također, njegov zaokruženi proizvodni ciklus od polja do stola počinje uzgojem žitarica za proizvodnju stočne hrane i nastavlja se prirodnim uzgojem peradi te obradom piletine u najsuvremenijim uvjetima.

Takav pristup omogućuje potpunu kontrolu nad kvalitetom proizvoda, pa Koka jamči kako na stolove dolazi samo najbolja i najzdravija domaća piletina.

Od samoga početka Vindija kontinuirano ulaže u pogone i edukaciju svojih zaposlenika kako bi osigurala vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Oznaka je dodijeljena za tri skupine proizvoda: pilećih trupova za pet favorita – Grill, Roster, Varaždinski pohanci, Kalibro i Grilko, skupine pilećeg rasjeka s predvodnicima mini i obiteljskih pakiranja mini filea i odrezaka filea prsa te skupine mariniranih proizvoda koje predvode Gavelino i pet Filetina te ražnjiće Kids.

Povezani članci
30.03.16 Prehrambeni proizvodi
Dokazana kvaliteta i podrijetlo mesa
08.12.14 Vijesti
Za blagdane pazite na detalje i oslonite se na PIK Vrbovec
18.06.14 Prehrambeni proizvodi
Sedam DLG medalja za vindijine mesne prerađevine
29.10.12 Sajmovi i izložbe
Nastup Vindije na pariškom sajmu SIAL
21.09.12 DOP
Suradnja Vindije s osnovnim školama i vrtićima
12.07.12 Sajmovi i izložbe
Vindijini proizvodi nagrađeni na ocjenjivanju u Sloveniji
05.04.12 Trgovina na malo
Proizvodi Vindije dostupni po akcijskim cijenama
17.03.11 Prehrambeni proizvodi
PIK Vrbovec nositelj oznake “Meso hrvatskih farmi”
15.04.09 Promocije
Koka lansirala novu paletu proizvoda
07.11.07 Tvrtke i tržišta
Koka ostvarila 36,6 milijuna kuna neto dobiti
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa