Seniko studio
Vijesti
11.03.2014. Hrvatski obrtnici na Međunarodnom sajmu obrtništva u Münchenu (IHM)
Na Međunarodnom sajmu obrtništva (IHM), koji se održava od 12. do 18. ožujka 2014. godine u Münchenu nastupaju hrvatski obrtnici u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK). Ovogodišnji nastup Hrvatske obrtničke komore je 22. uzastopni nastup na ovom najvećem međunarodnom sajmu obrtništva u Europi.

Na izlagačkoj površini od 20 m2 uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore nastupit će 25 izlagača, od čega 7 izlagača nastupa prvi put.

Svoje proizvode izravno će na izložbenom prostoru HOK-a predstaviti 21 izlagač, 15 izlagača predstavit će se uzorcima svojih proizvoda u zajedničkoj vitrini Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, ostali putem promotivnih materijala.

Prvim nastupom na sajmu u Münchenu, strojobravarski obrt „Lamela“ iz Macinca, jedan od vodećih proizvođača frikcijskih proizvoda u Hrvatskoj, predstavit će svoju bogatu ponudu lamela kvačila.

„ADRINAUT obrt za brendiranje i trgovinu“ iz Pule predstavlja se prvi put na sajmu inovativnim, modernim i zabavnim poslovnim poklonima, suvenirima, dječjim igrama i edukativnim materijalima, čiji je cilj prezentacija Hrvatske kao top-turističke destinacije.

Ručno rađene unikatne suvenire od kamena, kao što su stare kamene kućice - istarski kažuni, vaze, posude i reljefi, na müchenskom sajmu prezentirat će „Ugostiteljstvo i izrada unikata Kažeta“ iz Poreča.

„ALFA-KOV d.o.o“ iz Kašine, putem promotivnih materijala, na sajmu će predstaviti niz mehaničkih i elektroničkih uređaja najnovije tehnologije koji služe za podizanje te prenošenje vozila i opreme za ispitivanje vozila.

Potencijalne distributere i kupce za svoj moderan i funkcionalan namještaj, na sajmu u Münchenu, pokušat će pronaći tvrtka „INTERIOR-ARS d.o.o“ iz Samobora, osnovana još 1973. godine, koja se bavi izradom namještaja i opreme za uređenje interijera.
Putem promotivnih materijala novu paletu metalnih proizvoda i metalnih dijelova predstavit će „PROMEGA – metaloprerađivačka i trgovačka radnja“ iz Radoboja.

Na ovogodišnjem MOS-u u Münchenu ponovno će se predstaviti tvrtka Roto kruna iz Velike Gorice, sa svojom inovacijom „roto rašpom“, a ljevaonica obojenih metala „DUNI“ iz Kumrovca novim programom proizvoda putem promotivnih materijala.

Posjetitelji sajma moći će po prvi put uživati i u keramičkim unikatnim ukrasnim predmetima proizašlih iz osječke obrtničke radionice „Keramike Tomas“.

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije na ovogodišnjem sajmu predstavit će 15 tradicijskih i umjetničkih obrta, uzorcima proizvoda u zajedničkoj vitrini. Naći će se tu bačvari, bravari, medičari, keramičari, lončari, staklopuhači, staklari, zlatari i drugi.


Hrvatski izlagači nastupit će u paviljonu C3, štand broj C3.113, na kojem će, osim izlaganja obrtnika, Hrvatska obrtnička komora imati svoj komunikacijski prostor i centralni info-pult.

Uz izložbu Obrtništvo, paralelno se održava i izložba „GARTEN“ u paviljonu A 6 u paviljonu C4 te dijelu paviljona B4, koja će svojom ponudom svakako dodatno pridonijeti posjeti ovogodišnjeg sajma.

Od 1995. godine do danas na Münchenskom sajmu u organizaciji HOK-a izlagalo je gotovo 780 obrtnika, uz sufinanciranu cijenu troškova standardno uređenog izložbenog prostora.

Povezani članci
31.07.15 Financije i gospodarstvo
Maras za rujan najavio pokretanje obrta putem interneta
29.01.15 Vijesti
HOK pozdravlja najavu da će se zamrzavanje 'švicarca' odnositi i na obrtnike
07.04.14 Sajmovi i izložbe
Na Mostarskom sajmu 33 hrvatska obrtnika
20.01.14 Vijesti
Povoljniji krediti za hrvatske obrtnike
12.10.13 Vijesti
Reagiranje na izjave ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa u intervjuu za Soundset radio
30.09.13 Vijesti
Hrvatski obrtnici na 20. GENERALNOM BH SAJMU ZEPS 2013. u Zenici
11.09.13 Sajmovi i izložbe
Hrvatski obrtnici na 46. MOS-u u Celju
17.04.13 Sajmovi i izložbe
Hrvatski obrtnici na 3. sajmu obrtništva i poduzetništva u Ljubljani
10.04.13 Vijesti
Hrvatski obrtnici traže povlačenje prijedloga Zakona o obrtu iz procedure
23.01.13 Vijesti
HOK i ZABA potpisali Ugovor o poslovnoj suradnji
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa