Info
Seniko studio
Korisne informacije
26.02.2014. Lider: Crni labud u plavom oceanu ili kako poslovati drugačije
Poslujete li inovativno ili tek pokušavate primjenom novih modela uhvatiti sve žešći ritam na neumoljivo dinamičnoj i konkurentnoj tržišnoj sceni, na konferenciji simbolična naziva ‘Crni labud u plavom oceanu’, koja će se u organizaciji tjednika Lider održati 28. veljače 2014. s početkom u 9,30 sati u Panorama Zagreb Hotel na Trgu Krešimira Ćosića 9 u Zagrebu, doznajte što možete očekivati odreknete li se tradicije.

Tema konferencije je inspirativni poslovni modeli o kojima će govoriti poduzetnici koji ih uspješno primjenjuju, dok će oni koji ih tek žele realizirati i postati bolji, konkurentniji, kreativniji, inovativniji i uspješniji, doznati u kojem smjeru treba ići i kakav model odabrati.

Klasični obrasci poslovanja su potrošeni, globalizacija tržišta i razvoj novih tehnologija zahtijevaju nove, inovativne i konkurentne proizvode. Pritom je naglašena vrlo velika brzina promjena na tržištu što uvjetuje inovativnu proizvodnju i nove modele poslovanja.

Nije važno treba li mijenjati sve segmente poslovanja ili samo proizvod, organizaciju poslovanja i promidžbu proizvoda, nužno je promjene obaviti na vrijeme i kvalitetno.

Konferencija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima sklonima inovativnima idejama i praksi, koji imaju viziju i ambiciozan poslovni cilj.

Iskustva poduzetnika koji su primijenili nove poslovne modele zacijelo će nadahnuti sudionike konferencije da napuste tradicionalni model te hrabro krenu u inovativnu i kreativnu poslovnu budućnost.

Više informacija o konferenciji možete doznati na www.liderpress.hr/konferencije/Crni-labud-u-plavom-oceanu/ ili se možete prijaviti putem Entrio sustava https://www.entrio.hr/event/konferencija-crni-labud-u-plavom-oceanu-1198

Povezani članci
28.01.14 Seminari, konferencije
Trendovi u telekomunikacijama i medijima – Moć komunikacije
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa