Edukacija
Seniko studio
Više i visoke škole (državne)
12.12.2013. Pokrenut FLEX MBA program za poslovne ljude
Zagrebačka škola ekonomije i managementa pokrenula je novi MBA program koji odgovara potrebama zaposlenih ljudi

Poslovni svijet je vrlo dinamičan, očekuje savršenost na svim područjima rada te često od suvremenog čovjeka zahtjeva poznavanje brojnih vještina.

Nije jednostavno uskladiti sve obaveze na poslu i kod kuće, a istovremeno raditi i na osobnoj edukaciji. Upravo iz toga razloga Zagrebačka škola ekonomije i managementa je razvila „tailormade“ program za zaposlene ambiciozne ljude koji žele znati više – FLEX MBA program koji se odvija u vrijeme vikenda.

Po uzoru na najuspješnije svjetske programe, FLEX MBA je interdisciplinarni smjer koji se sastoji od ključnih kolegija svih smjerova Diplomskog studija poslovnog upravljanja sa svih smjerova Diplomskog MBA studija na ZŠEM-u. Temeljna je svrha pružiti polaznicima kolegije vrhunske kvalitete iz područja marketinga, managementa, financija i računovodstva, kroz odličnu kombinaciju teoretskog i praktičnog znanja.

ZŠEM-ovi predavači stručnjaci su iz Hrvatske i svijeta, vrsnog znanstveno istraživačkog rada i s vrijednim poslovnim iskustvom. Smjer je dizajniran da potakne promišljanja o sadašnjim i budućim izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Vještine vođenja polaznika se razvijaju kroz više dimenzija te uključuju razvijanje strategije, operacija, organizacijskog ponašanja i vođenja elektroničkog poslovanja.

Prodekanica MBA studija dr.sc. Maja Martinović povodom pokretanja novog MBA FLEX programa istaknula je sljedeće:
„Pažljivo osluškujući potrebe polaznika našeg MBA studija kreirali smo proizvod skrojen po mjeri suvremenih poslovnih ljudi, koji žele ulagati u usavršavanje svoga znanja, ali koji nemaju vremena za klasičan povratak u školske klupe.

Flex MBA je napravljen po uzoru na slične programe u svijetu za čije se akreditirane diplome više ne mora odlaziti u inozemstvo. Čitamo, a i svi dobro znamo kako poslodavci prepoznaju certificirane MBA programe te im daju prednost nad drugima prigodom zapošljavanja i napredovanja u karijeri.

Stoga je našim polaznicima izuzetno važno što je Zagrebačka škola ekonomije i managementa je jedina AACSB akreditirana visoka škola u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi. Uz AACSB akreditiran studij prepoznat od poslodavaca tu je i prilagođenost izvođenja nastave, mogućnost korištenja usluga Ureda za međunarodnu razmjenu i Career Centra što su i temeljne odlike Flex MBA studija, još jednog modula u ponudi među deset specijalizacija na ZŠEM-u.“
Smjer se sastoji od dva dijela – serije obveznih predavačkih modula i izrade diplomskog rada. Obvezni moduli su osmišljeni po principu klasičnog MBA programa te su FLEX MBA kolegiji i predavači identični kao na ostalim smjerovima MBA-a.

Posebna pogodnost ovog smjera je mogućnost provedbe praktičnog projekta u sklopu pisanja diplomskog rada, tijekom kojeg polaznici mogu raditi na primjeru svoje kompanije. Jedinstvena dinamika studija se izvodi kroz kombinaciju od 50% predavanja te 50% učenja kroz rad u grupama i rad na projektima

putem internetske platforme za učenje Black Board. Ovaj jedinstveni hibridni pristup u nastavi ostavlja polaznicima dovoljno vremena za profesionalne i obiteljske obveze.

Više informacija o Flex MBA studiju moguće je pronaći na službenoj web stranici MBA studija Zagrebačke škole ekonomije i managementa: http://mba.zsem.hr/

Povezani članci
10.04.14 Strateški savezi
Održan okrugli stol „Mladi na tržištu rada“ na 9. Student Future Dayu
08.03.14 Seminari, konferencije
Poduzetnice pokretači hrvatskog gospodarstva
28.11.13 Edukacija
Globalne ekonomske i klimatske promjene glavna tema ZŠEM-ovog skupa „Globalni izazovi 21. stoljeća“
26.11.13 Edukacija
Političko-poslovno izaslanstvo iz Kazahstana na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa susrelo se s hrvatskim gospodarstvenicima
04.11.13 Edukacija
Startup Weekend Zagreb na ZŠEM-u obilježava Globalni tjedan poduzetništva
28.10.13 Edukacija
ZŠEM – jedina poslovna škola u Hrvatskoj koja ima sporazum o razmjeni studenata sa Sveučilištem u Tajvanu
16.10.13 Seminari, konferencije
Zagrebačka škola ekonomije i management na Poslovnom Forumu ugostila Gavriila Popova
29.01.13 Edukacija
Studij na ZŠEM-u je najbolji temelj svakoj karijeri!
22.01.13 Edukacija
Saznajte kako MBA program utječe na razvoj karijere
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa