Info
Seniko studio
Sajmovi i izložbe
22.11.2013. Hrvatski proizvođači vojne i policijske opreme na sajmu MILIPOL u Parizu
Šestan Busch osigurao punu zaposlenost proizvodnje u narednom razdoblju

Hrvatska gospodarska komora organizirala je nacionalni štand na međunarodnom sajmu državne sigurnosti MILIPOL koji se od 19. do 22. studenoga 2013. održava u Parizu.

Na sajmu izlažu sljedeće hrvatske tvrtke: Agencija Alan, HS Produkt, Šestan Busch, Varteks- PRO, Odjeća, Inkop obuća, Hemco, Kapko, Galeb, Foto Soft, Ovogodišnji MILIPOL je do sada najveći i po broju izlagača i posjetitelja.

Alojz Šestan, direktor tvrtke Šestan Busch d.o.o. kazao je kako je i ovaj put je za hrvatsku vojnu industriju iskazan veliki interes, konkretno, prema najavama, tvrtka Šestan Busch polučila je toliki interes da je već osigurala punu zaposlenost proizvodnje za prvih deset mjeseci 2014., te će morati povećati svoje proizvodne kapacitete.

- Bez nastupa na specijaliziranim svjetskim sajmovima svijet ne bi znao za naše vrhunske proizvode. Naime, i ove godine smo dobili potvrdu da je naša kaciga jedna od najboljih na svijetu. To nam osigurava plasman naših proizvoda na globalno svjetsko tržište.- Kazao je Šestan.

Zoja Crnečki, direktorica Sektora za industriju HGK tom je prigodom izrazila istaknula - Zadovoljstvo je organizirati ovakvu izložbu i osjetiti ponos zbog činjenice da smo na globalnom tržištu u kategoriji najboljih u ovom segmentu industrije. Komora će pojačati sve aktivnosti usmjerene ka poticanju izvoza i promocije industrije u inozemstvu. - te najavila sljedeći sajam vojne opreme u organizaciji Hgk EUROSATORY u lipnju 2014.

Povezani članci
10.12.13 Vijesti
Novi predsjednik Zajednice proizvođača sredstava posebne namjene pri HGK Alojzije Šestan
20.11.13 Karijere
Direktorica HGK Zoja Crnečki novi vitez gospodarstva
23.11.11 DOP
Tvrtke pozvane na ispunjavanje upitnika Indeksa DOP-a
21.11.11 Vijesti
HGK: Zaustavljen pad zaposlenosti u tekstilnoj industriji
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa