Trgovina
Seniko studio
Promocije
17.10.2013. Njemačka kvaliteta i maksimalna energetska učinkovitost – u borbi za očuvanje okoliša
Miele ugradbene pećnice proizvedene su u Njemačkoj. Miele već preko 30 godina dokazuje svoju kompetentnost u izradi savršenih pećnica.

Na njihovu kvalitetu uvijek se može računati To se i podrazumijeva uzimajući u obzir da se podvrgavaju testu od 4.000 sati neprekidnog rada, što odgovara radu od 20 godina u prosječnom kućanstvu. Što se energetske učinkovitosti tiče, radi se o iznimno maloj potrošnji energije što rezultira malim troškovima i čuvanju okoliša!

Miele ugradbene pećnice odskaču od pećnica drugih proizvođača jer su drugačije od ostalih po posebnosti svojih karakteristika kao što su: Klimatsko pečenje, elektronska regulacija vlage, Autosensor, automatski programi pečenja, automatski programi pečenja na niskim temperaturama, senzorski upravljana piroliza s AirClean katalizatorom…
Ugradbene pećnice Miele imaju unutrašnjost volumena 76 litara. Tako je unutrašnjost pećnice povećana za 30%, a površine limova za čak 17%. Rezultat je više mjesta i veća fleksibilnost pri pečenju.

Pećnice Miele štede energiju i čuvaju okoliš i na taj način, da se pri određivanju vremena pečenja i korištenju termometra za hranu pećnica prijevremeno isključuje i jelo se do kraja peče na preostaloj toplini. Osim toga, osvjetljenje u unutrašnjosti pećnice se nakon 15 sekundi samostalno isključuje. Pri otvaranju vrata pećnice zagrijavanje i rad ventilatora automatski se isključuje što rezultira ne samo štednjom energije već i povećanom sigurnošću.

Klimatsko pečenje

U ugradbenoj pećnici Miele lako je pripremiti razne vrste jela, od kruha,mesa pa sve do kolača, zahvaljujući kombinaciji vrućeg zraka i pare. Klimatsko pečenje može se koristiti u okviru automatskih programa ili se može ručno podesiti. Rezultati pečenja mesa, peciva i kruha su savršeni. Jela nakon pečenja ostaju rahla i sočna.

Elektronska regulacija vlage

Uz pomoć točne elektronske regulacije vlage, unutrašnjost pećnice ostaje suha za nastavak pečenja. Rezultat toga je hrskava površina npr. kod kruha i kroketa.

AutoSensor

Kod mnogih se automatskih programa uz pomoć AutoSensor-a postiže optimalno vrijeme pečenja. Na zaslonu je također prikazano preostalo vrijeme pripreme. Savršeni rezultati, informacija o završetku programa, jednostavna uporaba, potreban je samo odabir vrste jela koje se peče.

Automatski programi

Automatski programi za preko 100 vrsta jela omogućavaju savršenu pripremu kolača, kruha, peradi, ribe, mesa itd. Odabir načina rada, vremena i temperature više nisu potrebni. Uz sve to moguće je odrediti i željeni stupanj pečenja, npr. kod mesa – „slabo“, „srednje“ ili „jako“ pečeno. Rezultati su savršeni, a uporaba je jednostavna i sigurna. Osim toga, zahvaljujući automatskim programima, poštuje se i individualni ukus.

Automatski programi pečenja na niskim temperaturama

Pri niskim temperaturama meso se nježno peče duže vrijeme te ostaje sočno i meko. Osim toga, prirodne arome ostaju očuvane.
Plus Display zaslon

Zaslon konstantno obavještava o procesima koji se odvijaju u pećnici što omogućava jednostavno upravljanje, preglednost i stalnu kontrolu nad pečenjem.

Osobni programi

Unosom načina rada, temperature i vremena, moguće je programiranje do 20 osobnih programa. Programi koji se često koriste mogu se birati brzo, a pečenje najdražih jela je uvijek uspješno. Moguće je promijeniti i tvorničke postavke (ovisno o modelu) te prilagoditi pečenje individualnim željama.

Neovisnost sata o nestanku električne energije omogućava da sat i dalje otkucava aktualno vrijeme čak do oko 200 sati nakon nestanka struje. Stoga u tom slučaju nema potrebe za ponovnim namještanjem točnog vremena.

Sigurnost pećnice za Miele je na prvom mjestu! 3 ili 4 sloja stakla u vratima pećnice osiguravaju nisku temperaturu na vratima pećnice: 50C pri normalnom radu pećnice i 70 za vrijeme pirolize velika su sigurnost zaštite od opeklina, kako za odrasle, tako i za djecu.

Što se tiče djece, neželjeno uključivanje pećnice od strane djece nije moguće zahvaljujući sigurnosnom zaključavanju cijelog aparata. U slučaju prekoračenja maksimalnog trajanja rada pećnica se samostalno isključuje tako da u slučaju da netko zaboravi svojom greškom isključiti pećnicu neće biti nikakvih problema.

Sustav hlađenja pećnice

Sustav hlađenja pećnice brine za hlađenje cijelog uređaja i njegove okoline. Modeli s TouchControl upravljanjem raspolažu s dodatnim senzorima, kod kojih je vrijeme hlađenja prilagođeno namirnici koja se peče i načinu rada. Zahvaljujući tome na upravljačkoj ploči ne dolazi do stvaranja kondezata, temperatura pare koja izlazi na prednjoj strani pećnice je niska, a hladniji je i cjelokupni uređaj što olakšava upravljanje pećnicom.

Za naglasiti je još što se štednje energije i očuvanja okoliša tiče, da se pri određivanju vremena pečenja i korištenju termometra za hranu pećnica prijevremeno isključuje i jelo se do kraja peče na preostaloj toplini. Osim toga, osvjetljenje u unutrašnjosti pećnice se nakon 15 sekundi samostalno isključuje.

Pri otvaranju vrata pećnice zagrijavanje i rad ventilatora automatski se isključuje što rezultira ne samo štednjom energije već i sigurnošću.

Sve navedene karakteristike zasigurno će svakog potencijalnog kupca ugradbene pećnice Miele osvojiti i potaknuti da ne razmišlja ni o čemu drugome.
Automatski programi pečenja na niskim temperaturama

Pri niskim temperaturama meso se nježno peče duže vrijeme. Tako meso ostaje sočno i meko i prirodne arome ostaju očuvane.

Automatsko pečenje

Automatsko pečenje osigurava da se meso počne peći pri visokoj temperaturi, a ostatak vremena na zadanoj temperaturi. Pore mesa se zatvaraju, tako da meso ostaje sočno iznutra, a hrskavo izvana.

Bežični termometar za hranu s prikazom vremena

Individualno i do u stupanj točno pečenje mesa, ribe i peradi pomoću mjerenja temperature jezgre s prikazom preostalog vremena do kraja programa.

• Nije potreban nadzor procesa pečenja
• Termometar uvijek pri ruci
• Jednostavno korištenje
• Mogućnost planiranja menija

Vrući zrak plus

• Priprema jela na 3 nivoa istovremeno bez miješanja mirisa i okusa.
• Optimalna iskorištenost unutrašnjosti pećnice
• Mogućnost pripreme veće količine jela

Elektronsko upravljanje temperaturom s prikazom trenutne temperature

Točno podešavanje temperature pomoću elektronskog nadzora temperature u unutrašnjosti pećnice. Radi održavanja zadane temperature rezultati pečenja su fantastični. Osim toga, zahvaljujući elektronskom upravljanju temperaturom s prikazom trenutne temperatura omogućen je široki spektar uporabe od pripremanja jogurta pa sve do hrskavih jela s roštilja.

Do 13 načina rada

Veliki izbor mogućnosti pripreme jela u pećnici. Potpuna prilagodljivost Vašim željama.

CleanSteel

Svi uređaji s prednjom stranom od plemenitog čelika imaju poseban CleanSteel sloj koji znatno smanjuje vidljivost otisaka prstiju i drugih nečistoća. Zahvaljujući tome potreba za čišćenjem je smanjena, a i čišćenje je jednostavnije i brže.

CleanGlass vrata pećnice

Posve glatka unutrašnja stjenka vrata.
• Jednostavno čišćenje
• Dodatna površina za odlaganje

AirClean katalizator

AirClean katalizator Iz para koje izlaze iz pećnice izdvaja masnoće i mirise. Stoga neće biti naslaga masnoća na pokućstvu, tapetama i zavjesama. Osim toga, zahvaljujući katalizatoru znatno je smanjen miris hrane u prostoriji.
Zadnja stjenka s katalitičkim emajlom.

Stalna razgradnja ostataka masnoće tijekom rada pećnice omogućava lakše čišćenje na teško dostupnoj zadnjoj stjenci.
PerfectClean

Unutrašnjost pećnice, lim za pečenje i univerzalni lim, te rešetka za pečenje, presvučeni su s posebnim PerfectClean slojem protiv prijanjanja hrane što također znatno olakšava čišćenje same pećnice.

Senzorski upravljana piroliza s AirClean katalizatorom

Samočišćenje pećnice razgradnjom ostataka hrane pomoću visokih temperatura također pomaže očuvanju okoliša jer se za čišćenje ne moraju upotrebljavati dodatna kemijska sredstva, a potrošnja energije je onoliko puno koliko je potrebno, te toliko malo koliko je moguće.

  • Lako čišćenje
  • Automatsko upravljanje trajanjem postupka i prikaz preostalog vremena
  • Informacija o završetku postupka čišćenja

Preporučene temperature

Za svaki odabrani program pečenja preporučuje se određena temperatura na zaslonu. Temperatura se po želji može mijenjati.

  • Dodatno podešavanje nije potrebno
  • Jednostavno i sigurno upravljanje uz optimalne rezultate

Velika unutrašnjost pećnice

Ugradbene pećnice imaju unutrašnjost volumena 76 litara. Tako je unutrašnjost pećnice povećana za 30%, a površine limova za čak 17%. Rezultat je više mjesta i veća fleksibilnost pri pećenju.

FlexiClip teleskopske vodilice

Teleskopske vodilice za jednu razinu umetanja omogućavaju manipulaciju namirnicama izvan
vruće unutrašnjosti pećnice.

  • Fleksibilno postavljanje na bilo koju razinu
  • Iznimno lako čišćenje zahvaljujući PerfectClean sloju

Senzorsko upravljanje s osvijetljenim brojevima

Laganim dodirom na senzorska polja pokreću se sve funkcije pećnice. U kombinaciji s osvijetljenim brojevima Miele nudi jedinstven i inovativan koncept upravljanja.

  • Jednostavno upravljanje
  • Lako čišćenje

Upravljački elementi s mogućnošću utiskivanja

Upravljački elementi na isključenoj pećnici se po želji mogu lako utisnuti u ravninu s upravljačkom pločom tako da omogućavaju lako čišćenje i ravnu upravljačku ploču.

Navitronic TouchControl zaslon

Navitronic funkcija cijelo vrijeme obavještava o procesima koji se odvijaju u pećnici. Prikazani su načini rada, stvarna-programirana temperatura,vrijeme pečenja i sve ostalo.

Povezani članci
29.06.16 Promocije
Vrtovi i tržnice su puni zdravog i svježeg povrća i voća
25.05.16 Promocije
Usisavač Miele Dynamic U1 sa električnom četkom za tepihe
02.05.16 Promocije
Hladnjak kao sredstvo komunikacije nove vrste
20.04.16 DOP
EBRD i Svjetski savjet za zelenu gradnju potiču održivu izgradnju
24.11.15 Vijesti
Miele: Aktivni dani Miele Centera
10.11.15 Promocije
Miele je produžio za svoje kupce kupnju bez rizika do 31.12.2015.
20.10.15 Vijesti
Miele je organizirao za svoje kupce kupnju bez rizika
20.10.15 Seminari, konferencije
Njemačko-hrvatski simpozij „Energetska učinkovitost u industriji“
07.09.15 Sajmovi i izložbe
Miele se na sajmu IFA predstavlja kao tvrtka „inspirirana životom“
20.07.15 Promocije
Usisavač Miele Complete C3 EcoLine
16.07.15 Tvrtke i tržišta
Viro certificirao ISO 50001 sustav upravljanja energetskom učinkovitošću
02.06.15 Promocije
Električni roštilj Miele CS 1312 BG
28.04.15 Brandovi
Mieleovi dizajneri već danas kreiraju budućnost
22.04.15 Sajmovi i izložbe
Otvoreni sajmovi energetske učinkovitosti
30.03.15 Promocije
Miele - Vruća para plovi na mikrovalovima
11.03.15 Vijesti
Izaberite svoju Miele priliku!
25.02.15 Promocije
Miele je predstavio 'zasigurno najbolju perilicu rublja svih vremena'
13.12.14 Promocije
Miele - kombinirane parne pećnice u XXL formatu
27.11.14 DOP
Privredna banka Zagreb pridružila se inicijativi za energetsku učinkovitost
13.11.14 Promocije
Sušilica rublja Miele TKR 650 WP
14.10.14 Vijesti
Izaberite svoju Miele priliku!
22.08.14 Vijesti
CareCollection: jednostavno savršeni rezultati!
17.07.14 Vijesti
Miele: Tradicija u novom ruhu
30.05.14 Promocije
Miele na tržištu robot usisavača
11.04.14 Promocije
Potpuno integrirane perilice posuđa s Knock2open funkcijom
19.03.14 Ekologija
Tetra Pak postigao napredak u ostvarivanju ekoloških ciljeva
17.02.14 Promocije
Nova linija perilica W1 i sušilica rublja T1
28.01.14 Promocije
Miele: Za vrhunski okus i dizajn
26.11.13 Promocije
Miele predstavio novu liniju kućanskih uređaja
17.10.13 Istraživanja
Sve veća potreba za obnovljivim materijalima i ekološkim obilježavanjem proizvoda
13.06.13 Promocije
Pohrana vina sa stilom: Savršena mikroklima
15.05.13 Promocije
MasterCool: Američki volumen i Europska kvaliteta
16.04.13 Promocije
Nove Miele PowerFlex indukcijske ploče
08.04.13 Korisne informacije
Vrhunska Miele perilica posuđa G 5985 SCVi XXL
18.03.13 Vijesti
Nove Miele PowerFlex indukcijske ploče
05.03.13 DOP
Svjetski dan očuvanja energije
22.02.13 DOP
Za razvoj OIE potrebno uskladiti brojne procedure, zakonsku regulativu i suradnju svih dionika
22.02.13 Promocije
Novi MIELE usisavač S 8320 Cat & Dog
01.02.13 DOP
Holcim uložio 30 mil. eura u zbrinjavanje otpada
21.11.12 Financije i gospodarstvo
Izmjene Zakona o proračunu: ukida se limit od 20 posto za projekte energetske učinkovitosti
23.10.12 Financije i gospodarstvo
Potpisano 60 projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije
03.07.12 Seminari, konferencije
Ulagački potencijal u energetiku do 2020. godine 15 milijardi eura
26.06.12 Financije i gospodarstvo
Veliko pospremanje energetski rastrošnih zgrada
13.06.12 Seminari, konferencije
Energetska arena: Nužna su ulaganja u energetski sektor
12.06.12 Seminari, konferencije
Energetska arena: Strateški pristup i upravljanje energentima preduvjet gospodarskog rasta
17.05.12 Vijesti
HGK: Stručno predavanje o energetskoj učinkovitosti u industriji
16.05.12 Vijesti iz svijeta
DW: Uspješna njemačka obiteljska poduzeća
06.05.12 Vijesti
HGK: Završen Forum poslovanja nekretninama
17.04.12 Financije i gospodarstvo
HBOR: Mogućnost korištenja sredstava darovnice za projekte energetske učinkovitosti
04.04.12 Seminari, konferencije
Energetska učinkovitost: Nužnost i obveza
03.04.12 Seminari, konferencije
Zagreb: Otvorena Konferencija o energetskoj učinkovitosti
22.03.12 Seminari, konferencije
Konferencija o energetskoj učinkovitosti početkom travnja u Zagrebu
18.11.11 Seminari, konferencije
Dan energije u Hrvatskoj: Potreba dugoročna strategija do 2050.
13.06.11 Seminari, konferencije
Imamo li 'energije' za rast saznajte sutra u Zagrebu
31.05.11 Seminari, konferencije
"Imamo li 'energije' za rast?"
10.05.11 Seminari, konferencije
Završena energetska konferencija o drvnoj biomasi
09.05.11 Ekologija
Splitska banka: Ekološka akcija čišćenja podmorja nastavljena u Dubrovniku
14.04.11 Ekologija
Predstavljen eko projekt Green City Project
18.02.11 Tvrtke i tržišta
Miele u Hrvatskoj uložio 22 mil. kuna
13.10.10 Financije i gospodarstvo
Living Planet Report: Hrvatska živi iznad svojih mogućnosti
24.02.09 Financije i gospodarstvo
Uspješno završen projekt RELEEL
19.11.08 Financije i gospodarstvo
EIHP postaje regionalni centar za energetsku učinkovitost
14.03.08 Ekologija
Yale: Hrvatska među 20 najzelenijih zemalja svijeta
25.10.07 Seminari, konferencije
Konferencija o zaštiti okoliša
05.06.07 Ekologija
Agencija za zaštitu okoliša u povodu Svjetskog dana zaštite okoliša
19.04.07 Ekologija
Norveška do 2050. želi potpuno obustaviti emisiju štetnih plinova
20.03.07 Ekologija
Knin: rijeka Krka onečišćena naftom
09.03.07 Ekologija
EU dogovorila ambiciozan plan za očuvanje okoliša
18.06.06 Ekologija
Pola stoljeća sportskog ribolova u Dugom Selu
20.05.06 Ekologija
Julio Žuvela - legionar Greenpeacea
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa