Potrošači
Seniko studio
Vijesti
29.08.2013. Otvoren novi Super Konzum Vrbani u Point shopping centru
Super Konzum Vrbani zapošljava 70 zaposlenika

Konzum svim prvašićima O.Š. Alojzije Stepinac u Vrbanima poklonio paket sa školskim asortimanom vrijednosti 300 kuna

Danas je otvoren Super Konzum Vrbani u novom Point shopping centru u Zagrebu. Point shopping center na Vrbanima prvi je kvartovski trgovački centar u Hrvatskoj na ukupnoj površini od oko 40.000 m², a čije se cjelokupno otvorenje očekuje krajem rujna.

Novi Super Konzum Vrbani ujedno je i najveća prodavaonica u Point shopping centru ukupne površine 4.350 m². Ova nova Konzumova prodavaonica zapošljava 70 zaposlenika.

Povodom otvorenja i početka školske godine, Konzum će i darivati sve prvašiće O.Š. Alojzije Stepinac u Vrbanima sa poklon paketom školskog asortimana vrijednosti 300 kuna. Kupcima će na raspolaganju biti 18 blagajni, od čega su 4 samonaplatne te veliko parkiralište u sklopu centra sa 508 parkirnih mjesta na kojem će parkiranje biti besplatno za sve Konzumove kupce.

Konzum će svim kupcima svoje nove prodavaonice svakodnevno nuditi najpovoljnije cijene i veliki izbor sa više od 30.000 proizvoda na odjelima delikatese, voća i povrća, mliječnih proizvoda, pekarnice, mesnice, ribarnice, gastro odjela te velikih odjela neprehrane s bogatom ponudom školskog pribora, igračaka, posuđa, kućanskih aparata, tekstila i opreme za dom.

Također, kupci mogu koristiti i inovativne usluge poput plaćanja računa, usluge podizanja novca na blagajnama te kupnje igara Hrvatske Lutrije. Povodom otvorenja nove Super Konzum prodavaonice, Konzum je organizirao i nagradnu igru u kojoj će najsretniji kupci osvojiti automobil Škodu Fabiu, LCD televizore te poklon kupnje u Konzumu.

Na sam dan otvorenja u popodnevnim satima, najmlađe će razveseliti Štrumfovi, a svakom kupnjom iznad 75 kuna, kupci dobivaju i 3 D Štrumpf karticu koju umeću u Štrumf album i tako sudjeluju u velikom programu nagrađivanja vjernosti. U prvom tjednu poslovanja Super Konzum Vrbani kupcima je svaki dan osigurao 30% popusta na različite kategorije asortimana.

Nakon otvorenja Super Konzuma Vrbani u Point shopping centru, koji je ujedno i jubilarni deseti Super Konzum u Zagrebu, Konzum će biti još dostupniji svojim kupcima u Zagrebu te im i u zapadnom dijelu grada omogućiti kvalitetnu kupnju uz najbolje cijene i ponudu.

Povezani članci
26.10.16 Vijesti
Četiri nezaboravna iskustva za dobitnice nagradne igre
03.07.15 Trgovina na malo
Otvorena nova Super Konzum prodavaonica u Kaštel Sućurcu
19.11.13 Vijesti
Poznati dječji brend Carters i prodavaonica tehnike Sancta Domenica otvoreni u POINT shopping Centeru
28.05.13 Vijesti
Ledovo putovanje iz snova odlazi u Osijek
31.01.13 Vijesti
Kupnjom u Konzumu do prilike za osvajanje Eurojackpota!
30.04.12 Korisne informacije
OMV Hrvatska vjernim kupcima daruje 20 putovanja za dvoje u Švicarsku
14.01.11 Promocije
Hokejaši Medveščaka u Konzumu
18.11.10 Promocije
Osvojite 200.000 kn u nagradnoj igri Gorenja
20.01.09 Trgovina na malo
Završila nagradna igra „„10 godina besplatne kupnje u Konzumu“
31.07.08 Korisne informacije
Zaključena nagradna igra Kozmo drogerije
03.07.08 Odnosi s javnošću
U Osijeku izvučeni dobitnici u dvjema nagradnim igrama Pivovare Osijek
18.04.07 Trgovina motornim vozilima
U nagradnoj igri OMV-a nagrada luksuzni BMW
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa