O marketingu
Seniko studio
Brandovi
16.07.2013. Jedinstveni MIELE usisavač S8 UniQ
U usisavaču Miele UniQ objedinjene su sve inovativne značajke: sofisticiran automatski način rada, Silence sustav, Comfort ručka, baršunasta integrirana letvica, Dynamic drive kotačići…

Svima je već dobro znano da je Miele jedan od svjetski najjačih proizvođača najkvalitetnijih usisavača. Serija Miele S5 se ubraja u najbolje svjetske usisavače u posljednjih nekoliko desetljeća.

Njen nasljednik je linija S8 koja za razliku od serije S5 nudi bolju izvedbu, bolje čišćenje, veću praktičnost i poboljšanu energetsku učinkovitost. Mieleov novi, vodeći model usisavač S8 UniQ dobio je i prestižnu nagradu „Red Dot Design Award“ i to prije nego što se uopće pojavio na tržištu.
Usisavač Miele S8 UniQ

Miele S8 UniQ usisavač je opremljen s elektromotorom maksimalne snage 2200 W te vrhunskim sustavom filtriranja. HyClean vrećica za prašinu automatski se zatvara i ima zaštitnu mrežicu te 9 slojeva materijala.

Prilikom upotrebe ovaj se metalik smeđi usisivač kreće pomoću 3 pokretljiva kotača na čeličnoj osovini koji maksimalno paze da ne oštete podne obloge. Radijus djelovanja je čak 11 metara, a kabel se poslije upotrebe pomoću „Tipp“ funkcije sam namata od početka do kraja, što znači da je potrebno samo jednokratno pritisnuti tipku i kabel se namata sam od sebe.

Uz ostale osobine potrebno je spomenuti da je tijelo ovog usisivača opremljeno s integriranom letvicom za zaštitu namještaja od eventualnih udaraca ili ogrebotina. Usisavačem se upravlja pomoću nožnih tipki i obzirom na specijalnu zvučnu izolaciju može se uključiti i poseban „silence“ stupanj rada, tako da je usisavač gotovo nečujan.

Comfort ručka usisavača opremljena je s LED osvjetljenjem koje osvjetljuje područje ispred podne četke kako bismo imali bolju preglednost površine koja se usisava. Osim na ručki LED rasvjeta je i na obje strane uređaja uz držač usisne cijevi. Ovo osvjetljenje olakšava umetanje podne četke na usisavač – osobito u tamnim prostorima.

Tijekom usisavanja ova značajka daje elegantnu osvijetljenost područja oko usisavača koja traje i dodatnih 30 sekundi nakon gašenja uređaja.

Preporučena maloprodajna cijena za usisivač Miele model S8 UniQ je 3.290,00 kn.

Za više informacija ili fotografije molimo nazovite:
IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE d.o.o., Franc Kaučič, Tel.: 01 4668 171 ili GSM: 098 476 866; email: pr-zagreb@zg.t-com.hr

Povezani članci
20.07.15 Promocije
Usisavač Miele Complete C3 EcoLine
13.11.14 Promocije
Sušilica rublja Miele TKR 650 WP
30.05.14 Promocije
Miele na tržištu robot usisavača
26.11.13 Promocije
Miele predstavio novu liniju kućanskih uređaja
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa