Seniko studio
Vijesti
28.06.2013. „Be CROative“ - 28. izložba za 28. EU zvjezdicu
Hrvatska gospodarska komora od 1. do 4. srpnja u Strasbourgu, prilikom zasjedanja Europskog parlamenta, na kojemu će Hrvatska po prvi puta biti zastupana kao punopravna članica, predstavlja izložbu „Be CROative“. Riječ je o 28. po redu izložbi „Be CROative“, kojom se simbolički obilježava pridruživanje Hrvatske zajednici europskih naroda, kao 28. članice EU.

Hrvatska gospodarska komora izložbom „Be CROative“ predstavit će članovima Europskog parlamenta u Strasbourgu najkvalitetnije hrvatske proizvode, znanstvenike i inovatore, naše prirodne ljepote te Hrvatsku kao modernu zemlju 21. stoljeća, koja ulaskom u EU europskoj zajednici naroda pridružuje svoju kulturnu i prirodnu baštinu i gospodarske potencijale.

Izložba će biti postavljena u zgradi Europskog parlamenta, a svim zastupnicima bit će podijeljeni memory stickovi s informacijama o hrvatskim proizvodima, povijesnim izumima po kojima su Hrvati poznati u svijetu, ali i podaci o mogućnostima investiranja u novoj članici Europske unije. Koncept izložbe sastoji se od panoa postavljenih u obliku harmonike na kojima će biti prikazani hrvatski kvalitetni proizvodi (nosioci znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“), svjetski poznati hrvatski znanstvenici i izumitelji te prirodne ljepote Hrvatske.

Ispred zgrade Europskog parlamenta bit će postavljen info-pult na kojem će se dijeliti promotivni materijali izložbe „Be CROative“ i Turističke zajednice Grada Zagreba koja će promovirati turističku ponudu naše zemlje.

Ova izložba jedna je od tri koje je Hrvatska gospodarska komora organizirala u povodu obilježavanja ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Izložba održana od 11. do 14. lipnja u Berlinu bila je iznimno uspješna i pobudila je veliko oduševljenje mnogih posjetitelja, a izložba u Bruxellesu, koju su posjetili i predsjednik RH dr. Ivo Josipović, predsjednik Vlade RH Zoran Milanović, predsjednik Europskog parlamenta Martin Schultz te mnogi drugi visoki uzvanici, traje do 1. srpnja, nakon čega će je zamijeniti izložba koja se od 1. do 4. srpnja održava u Strasbourgu.

Do sada je održano 27 iznimno uspješnih „Be CROative“ izložbi u zemlji i inozemstvu (Europa, Australija, Sjeverna i Južna Amerika, Bliski Istok). Izložbu „Be CROative“ razgledalo je više od 100.000.000 posjetitelja u 17 zemalja na 5 kontinenata.

Povezani članci
25.06.13 Vijesti
S „Be CROative“ proslavili ulazak u EU
12.06.13 Vijesti
„Be CROative“
23.04.13 Vijesti
Be CROative na 8. svjetskom kongresu komora u Dohi
09.10.12 Vijesti
Be CROative: Hrvatski dan na sajmu EXPO REAL u Münchenu
05.06.12 Vijesti
Be CROative: Hrvatski dan na sajmu EIRE u Milanu
03.06.12 Vijesti
Be CROative na sajmu EIRE u Milanu
30.11.11 Vijesti
Održana Skupština Hrvatske gospodarske komore
30.05.11 Vijesti
Predstavljanje Hrvatske u Parizu
29.05.11 Vijesti
Predstavljanje Hrvatske u centru Pariza
07.05.11 Vijesti
Izložba "Be CROative" u Švedskoj
06.05.11 Vijesti
Izložba Be CROative u Bratislavi pobudila velik interes
14.02.08 Vijesti
HGK: Novih 39 znakova Hrvatska kvaliteta i 19 Izvorno hrvatsko
30.06.07 Vijesti
Akcija ''Kupujmo hrvatsko'' u Zagrebu
14.06.07 Vijesti
Split: "Kupujmo hrvatsko" privuklo mnoštvo građana
13.06.07 Istraživanja
GfK istraživanje: 90 posto građana zna za akciju "Kupujmo hrvatsko"
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa