Međunarodno poslovanje
Seniko studio
Tvrtke i tržišta
24.05.2013. VELPRO i Savez udruga malih trgovaca potpisali Sporazum o poslovnoj suradnji
VELPRO i Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske potpisali su danas Sporazum o poslovnoj suradnji kojim se potvrđuje i osigurava daljnja dugogodišnja suradnja malih trgovaca članova Saveza i VELPRO-a kao najvećeg partnera u opskrbi širokog asortimana roba i usluga u veleprodaji.

Ugovor o suradnji potpisali su Ivan Ćibarić, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske i Dalibor Poznić, direktor Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu.

Potpisivanjem navedenog ugovora sa VELPRO-m, malim trgovcima članovima Saveza omogućit će se cijeli niz pogodnosti i povoljniji uvjeti nabave što će sve doprinjeti većoj konkurentnosti malih trgovaca okupljenih u Savezu.

„Suradnja VELPRO-a sa malim trgovcima, danas članovima Saveza traje više od 10 godina i kontinuirano se proširuje kroz različite projekte koji za cilj imaju podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Hrvatskoj.

Najbolji primjer za to je upravo projekt Plus market u kojem sudjeluje 1.200 malih trgovina, a koji malim trgovcima omogućuje smanjenje troškova, implementaciju suvremenih maloprodajnih praksi i znanja te ukupno povećanje efikasnosti poslovanja.“ – izjavio je Dalibor Poznić, direktor Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu.

„Današnje potpisivanje ugovora sa VELPRO-m kao najvećom hrvatskom veleprodajom omogućit će našim članovima još povoljnije uvjete nabave robe i usluga. Pritom bi želio napomenuti da su upravo ovakva partnerstva, ali i samo intezivnije povezivanje malih trgovaca iznimno važni za opstanak male trgovine u Hrvatskoj.

Viši stupanj povezanosti malih trgovaca u sklopu našeg Saveza rezultirat će i ostalim pozitivnim trendovima u tradicionalnoj maloprodaji i njenom opstanku na budućem zahtjevnom i kompetitivnom tržištu Europske unije.“ – izjavio je Ivan Ćibarić, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske.

Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske zastupa, promiče i štiti zajedničke interese svojih 331 članova koji zapošljavaju 2.300 zaposlenika u 615 prodavaonica. Cilj Saveza je promicanje održivog razvoja male trgovine kroz povezivanje i umrežavanje trgovaca te različite razvojne programe.
VELPRO kao najveći veleprodajni lanac u Hrvatskoj sa svojih 20 centara nudi cjelokupnu uslugu i široki asortiman 12.000 artikala koji uključuju pakiranu hranu, voće i povrće, neprehranu, suhomesnate i mliječne proizvode kao i trgovačku marku Rial razvijenu isključivo za potrebe veleprodajnih kupaca.

Kupcima su omogućeni razni načini plaćanja, redovne akcijske ponude i logistička podrška 200 suvremenih dostavnih vozila sa temperaturnim režimima. VELPRO u svoje poslovanje kontinuirano uvodi nove tehnologije poput WMS (Warehouse Management) sustava za upravljanje robom u visokoregalnim skladištima.

VELPRO je također osigurao i konstantnu sigurnost i kvalitetu asortimana implementacijom HACCP sustava, a certificirao je i sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 140001:2004. VELPRO na takav način svojim partnerima pruža potpunu podršku za unapređenje male trgovine uz najpovoljnije uvjete nabave roba i usluga.

Povezani članci
14.11.16 Trgovina na veliko
Velpro sudjelovao u Grand Gourmet međunarodnom festivalu
05.11.16 Trgovina na veliko
Velpro obilježio 10 godina projekta „Plus Market“!
29.04.16 Strateški savezi
VELPRO i Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela potpisali Ugovor o suradnji
21.04.16 Financije i gospodarstvo
Agrofructus Grupa će voćem i povrćem opskrbljivati Maistrine hotele
17.03.16 Tvrtke i tržišta
VELPRO potpisao Sporazume o suradnji sa Udrugom trgovaca Zadarske Županije i Udrugom trgovaca Sisak
23.02.16 Promocije
VELPRO predstavio nove premium vrste mesa u svojoj HoReCa ponudi
11.08.15 Trgovina na malo
VELPRO potpisao Sporazume o suradnji sa svim udruženjima malih trgovaca
01.08.14 Karijere
Poznić novi predsjednik Uprave Belja, a Kraljević Leda
04.07.14 Tvrtke i tržišta
Otvoren novi VELPRO centar u Zadru
08.05.14 Trgovina na veliko
Otvoren VELPRO centar na Rabu
18.06.13 Vijesti
HGK i Austrijska gospodarska komora potpisale Sporazum o međusobnoj suradnji
10.04.13 Seminari, konferencije
Udruživanje male trgovine jedan od uvjeta opstanka
09.04.13 Strateški savezi
Potpisan Ugovor o Cash Poolingu između Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske i Privredne banke Zagreb
11.04.12 Trgovina na malo
Ugovor o suradnji između Saveza udruga malih trgovaca i Mercatora-H
12.09.11 Trgovina na veliko
Poslovni dnevnik: Agrokor preuzima Roto Dinamic
12.05.08 Trgovina na veliko
Varaždin: Otvoren VELPRO centar vrijedan 15 milijuna eura
06.12.07 Vijesti
Ceh trgovine o aktualnoj trgovačkoj problematici
23.07.07 DOP
Velpro i Plus market uručili 14 automobila dobitnicima nagradne igre
21.03.07 Vijesti
U Plus Market partnerstvo ušlo oko 800 malih trgovaca
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa