Edukacija
Seniko studio
Više i visoke škole (državne)
26.03.2013. IGBS Zagreb promovirao 18 diplomanata
Šesta generacija priznate poslovne škole uspješno završila MBA studij

Promocija šeste generacije studenata održana je jučer u Međunarodnoj diplomskoj školi za poslovno upravljanje Zagreb (IGBS Zagreb).

Osamnaest studenata primilo je diplomu specijalista poslovnog upravljanja IGBS-a Zagreb te certifikat prestižne partnerske škole Kelley School of Business sa Sveučilišta u Indiani, SAD.

Diplomanti dolaze iz poznatih i uspješnih hrvatskih tvrtki i institucija, kao što su Microsoft Hrvatska, Cisco Systems, Adriatica.net, Tele2, King ICT, Combis, Hewlett-Packard, Zagrebačka banka, Svjetlost, b4b i drugih.

„Čast mi je čestitati svim diplomantima na uspješno završenom MBA studiju. Drago mi je što ste poklonili povjerenje našoj školi i vjerujem kako će vam obrazovanje koje ste stekli biti od velike pomoći u daljnjoj karijeri i od velikog značaja u vašim poslovnim uspjesima.

IGBS Zagreb Vam i dalje stoji na raspolaganju, a vjerujem da ćete i međusobno ostati u kontaktu kroz naš "Alumni klub studenata", izjavio je dr. sc. Zlatan Fröhlich, dekan IGBS-a Zagreb.

Diplomantima su čestitali i Kenneth Herbert Merten, veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj, Sandra Švaljek, predsjednica Upravnog vijeća IGBS-a Zagreb, Bruce L. Jaffee, prodekan za nastavu IGBS-a Zagreb s Kelley School of Business i Eric L. Richards, član Upravnog vijeća IGBS-a Zagreb s Kelley School of Business.

„Ponosan sam na suradnju IGBS-a Zagreb i Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj i čast mi je biti danas ovdje i čestitati diplomantima na uspješno završenom studiju.

Tržište rada u Hrvatskoj pod utjecajem je stalnih promjena uslijed različitih globalnih trendova i skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, stoga je ulaganje u obrazovanje ključno za daljnje poslovne uspjehe.

Vjerujem da će vam ova diploma biti velika pomoć i poticaj u nastavku uspješnih karijera u poduzetništvu“, izjavio je Kenneth Herbert Merten, veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj.

Na IGBS-u Zagreb već su počeli i upisi polaznika za osmu generaciju studenata kojima će nastava početi u siječnju 2014. godine.

Ta će generacija, kao i ona kojoj su predavanja u tijeku, imati jedinstvenu mogućnost stjecanja dviju diploma – diplome specijalista poslovnog upravljanja IGBS-a Zagreb, te svjetski priznate američke diplome magistra znanosti (MSc) iz strateškog menadžmenta Kelley School of Business sa Sveučilišta u Indiani.

Tako će na jedinom programu takve vrste u Europi steći diplomu ugledne američke poslovne škole i postati dio najveće mreže diplomiranih studenata u svijetu.
Uz temeljna znanja i vještine poslovnog upravljanja, polaznici programa usavršit će vještinu rješavanja problema i analitičke vještine te steći dublje poznavanje korporativnog terena.

Program je posebno namijenjen menadžerima koji traže specijalizaciju u području strateškog nadzora i korporativnog strateškog planiranja.

Stotinjak bivših studenata IGBS-a Zagreb radi na vodećim menadžerskim pozicijama u Hrvatskoj, SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Austriji i Kataru, a na školi je do danas predavalo pedesetak profesora s Kelley School of Business koji su, kroz interaktivna predavanja u maloj grupi, s karakterističnom američkom otvorenošću polaznicima u Hrvatskoj približili znanja potrebna za postizanje uspješnih poslovnih rezultata u uvjetima konkurencije na globalnom tržištu.

Povezani članci
17.07.14 Karijere
Poduzetnica Bernarda Cecelja izabrana za Ženu godine 2014.
19.02.14 Sajmovi i izložbe
Otvoreni sajmovi Nautika, INGA i Hotel&Gastroteh
21.02.13 Financije i gospodarstvo
Susret gospodarstvenika Zagrebačke županije
09.10.12 Seminari, konferencije
Linić: Građani na udaru zbog pomoći gospodarstvu
12.06.12 Financije i gospodarstvo
Maras: Zakon o financijskom poslovanju kroz dva tjedna u Saboru
09.03.12 Financije i gospodarstvo
Promocija nove publikacije Sektorske analize hrvatskog gospodarstva
14.09.11 Seminari, konferencije
Program koalicije: Privatizacija i javno-privatno partnerstvo
14.09.11 Seminari, konferencije
Suradnjom javnog i privatnog sektora do novog razvojnog ciklusa
01.09.11 Financije i gospodarstvo
Rukavica je bačena
08.06.11 Financije i gospodarstvo
Švaljek: U 2011. rast 1,3 posto, a u 2012. 2,4 posto
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa