Info
Seniko studio
Financije i gospodarstvo
19.09.2012. TimoCom predstavlja najveću europsku burzu skladišta
Jednostavna potražnja i ponuda skladišnih prostora

TimoCom Soft- und Hardware GmbH predstavio je na ovogodišnjem sajmu IAA Nutzfahrzeuge u Hannoveru novu burzu skladišnih i logističkih površina, dostupnu širom Europe.

Burza skladišnih prostora logično je proširenje TimoComovog portfelja, ističu iz tvrtke, koja optimalno dopunjuje dosadašnji spektar proizvoda za tržišta trenutačnih usluga i ugovornog poslovanja vezanih uz cestovni transport. Usto, Burza skladišnih prostora interesantna je i za druge branše s obzirom da se radi o najvećoj ponudi skladišnih prostora u Europi koju ne koriste isključivo poduzeća iz transportne i logističke branše.

"Naša burza skladišnih prostora od samog je starta vodeća na europskom tržištu. Odradili smo veliki pripremni posao i sada možemo našim strankama ponuditi i do 30.000 skladišnih i logističkih prostora", kaže Marcel Frings, Chief Representativ TimoComa. "Ali niti to nije još sve. Polazimo od pretpostavke da će i poduzeća izvan branše koristiti našu burzu skladišnih prostora, kako bi iskoristili TimoComovu veliku raširenost po čitavoj Europi."

Burza skladišnih prostora funkcionira kao virtualna tržnica. Korisnik u masku za pretraživanje unosi svoje želje, kao što su primjerice vrsta skladišta, veličina i mjesto gdje se nalazi te dobiva prikaz slobodnih skladišnih i logističkih površina koje odgovaraju njegovim kriterijima pretraživanja. Na taj način TimoComove stranke mogu vrlo brzo i fleksibilno reagirati na moguća uska grla u skladišnim prostorima.

To vrijedi i u obrnutom smjeru. Ponuđači postavljaju svoje slobodne površine sa svim relevantnim informacijama na burzu te ih je moguće vrlo jednostavno pronaći. Na taj se način može izbjeći prazni prostor i postići bolja iskorištenost kapaciteta.

"Zajedno s TC Truck&Cargo®, vodećom europskom burzom tereta i tovarnih prostora, kao i TC eBid®, platformom za transportne natječaje iz čitave Europe, burza skladišnih prostora čini idealni cjelokupni paket za veću efikasnost transportne i logističke branše", naglašava Frings.

Pri tome je vrlo velika vjerojatnost da će se na burzi pronaći odgovarajuća rješenja. Naime, TimoCom pokreće burzu s gotovo 30.000 skladišnih prostora u 40 zemalja Europe koje su povezane s ostalim servisnim uslugama tvrtke.

Povezani članci
04.09.12 Sajmovi i izložbe
TimoCom na sajmu IAA 2012 predstavlja nove ideje
16.07.12 Vijesti iz svijeta
Transportno tržište daleko od rekordnih vrijednosti
28.04.12 Financije i gospodarstvo
Tržište transporta: Slab početak 2012. godine
04.11.11 Promocije
TimoComova platforma za natječaje izbor sve većeg broja korisnika u Europi
02.08.11 Promocije
TimoCom od sada unosi ponude i putem telefona
18.01.11 Trgovina motornim vozilima
Otvoren prvi OMV EuroTruck benzinski servis u Hrvatskoj
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa