Trgovina
Seniko studio
Promocije
03.09.2012. "Auto zona" jedna od glavnih interesnih zona ovogodišnjeg Špancirfesta
Festival uličnih šetača, 14. Špancirfest, kao jedna od najvećih turističkih manifestacija kontinentalne Hrvatske koji kroz deset dana trajanja manifestacije povijesnu jezgru grada Varaždina pretvara u veliku ljetnu pozornicu, ove je godine održan od 24. kolovoza do 2. rujna.

Upravo prepoznavši njegovu kvalitetu AutoZubak je punih deset godina jedan od najvećih generalnih sponzora Špancirfesta.

Uz ovaj nemali jubilej ove je godine AutoZubak u suradnji s ORYX Asistencijom pripremio brojna iznenađenja za sve posjetitelje. Na izlagačkom prostoru smještenom na Trgu bana Jelačića organizirana je Auto zona s brojnim sadržajima, natjecanjima i nagradnim igrama.

Izložena su tako najpopularnija vozila marke Audi, Škoda i Volkswagen pri čemu svakako treba izdvojiti sada gotovo raritetni primjerak vrlo popularne „bube“ iz 1966. godine.

Posjetitelji su se mogli okušati u bočnom parkiranju vozila Škoda Citigo, pokazati svoju vještinu i brzinu u mijenjanju gume kroz akciju pod nazivom „Dama u nevolji“.
Ivan Šarić je svojim nastupom okupio brojne posjetitelje koji su s nestrpljenjem čekali svoj red kako bi se okušali u bočnom parkiranju i natjecanju u zamjeni guma. Svojim šarmom uspio je privući brojne djevojke koje su se potrudile da bočno parkiranje i zamjenu guma odrade besprijekorno.

Svim posjetiteljima pružila se i mogućnost boljeg upoznavanja Varaždina, ali i automobila VW up! u akciji „up! za grad“ odnosno vožnju ovog popularnog automobila rutom od 3,9 km po gradu s ciljem što manje potrošnje goriva.

Zanimljivom se pokazala i aktivnost u sklopu koje je trebalo okupiti ekipu s najvećim brojem posjetitelja koji će stati u automobil VW up! - mali automobil velikih mogućnosti, pa je tako u VW up! stalo čak 14 osoba.

Sve to mnogim će Varaždincima i gostima Varaždina ostati u lijepom sjećanju ne samo zbog odličnog doživljaja i iskustva već i zbog vrijednih nagrada koje će ih uvijek podsjećati na 14. Špancirfest, AutoZubak i ORYX Asistenciju.

Poslastica za sve posjetitelje bili su i dodatni sadržaji, gostovanja eminentnih umjetnika. Održane su dvije predstave talijanskih artista Nando e Maila: „Sconcerto D'Amore“.
Svojim dojmljivim i vrlo zanimljivim nastupom, koji je sadržavao elemente humora, glazbe, akrobacije, pjesme i plesa, prizvali su brojne posjetitelje koji su se doslovno nagurali između izloženih automobila te ih dobro nasmijali i zabavili.

Osim njih, dvije je večeri u Auto zoni svoj performace „Put u nebo“ izveo nadaleko poznati i priznati umjetnik David Moreno, naišavši na odličan prijem, ali i oduševljenje varaždinske kulturne publike.

Može se slobodno ipak primijetiti kako je „šlag na tortu“ događanja bio veliki koncert Natali Dizdar, umjetnice osebujnog glasa, stila i jednostavnosti. Njezin koncert nije uspjela pokvariti ni kiša koja naprosto nije mogla otjerati više tisuća posjetitelja natiskanih na prostoru Auto zone, ali i okolnih ulica, a koji su do zadnjih taktova koncerta zdušno pjevali i plesali puni dobrih emocija, baš onakvih po kojima je ovaj festival nadaleko poznat i naprosto najveći mamac svih ljubitelja uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka.

Povezani članci
03.11.14 Seminari, konferencije
Susret gospodarstvenika Kluba poduzetnika UBH Prsten
29.09.14 Osiguranja
Putni anđeo Croatia osiguranja prošao crash test
20.08.13 Brandovi
Auto zona, magazin AutoZubaka, dobio certifikat ABC Hrvatske
23.07.13 Tvrtke i tržišta
Nova dugoročna strategija i investicije Grupe Zubak
15.07.13 DOP
AutoZubak Audi isporučio 20 vozila za Vegeta Croatia Open Umag
15.11.12 Seminari, konferencije
AutoZubak Poslovni klub održao konferenciju na temu „GOSPODARSTVO I MEDIJI – Koliko se vole?“
29.08.12 Promocije
Hokejaši Medveščaka na Vindilandu
24.08.12 Promocije
Vindiland - dječji svijet na varaždinskom starom gradu
24.04.12 Vijesti
Josipu Zaheru novi mandat na čelu HUP-Udruge trgovine
29.03.12 Tvrtke i tržišta
Zbog nelojalne konkurencije ORYX Taxi prestao s radom
16.01.12 Korisne informacije
Nova pojeftinjenja zagrebačkih taksija
16.08.11 Promocije
Vindiland: Zemlja u kojoj snovi postaju stvarnost
30.06.11 Tvrtke i tržišta
Vozači Taxi Cammea najavljuju štrajk za 8. srpnja
28.06.11 Financije i gospodarstvo
Pavo Zubak ulazi na tržište taksija u Zagrebu
05.04.11 Trgovina motornim vozilima
Uskoro serijska proizvodnja Crobusa
22.04.10 Trgovina motornim vozilima
AutoZubak predstavio autobus "AZCrobus"
19.09.07 Tvrtke i tržišta
Autozubak i AMC povećali temeljni kapital
17.04.07 Vijesti
HUP: rješavanje tekućih problema trgovaca motornim vozilima
13.03.07 Trgovina motornim vozilima
Prihodi AutoZubaka lani porasli 30%
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa