Info
Seniko studio
Korisne informacije
20.10.2011. Novo web sjedište o uslugama i aktivnostima CARNeta vezanim uz računalnu sigurnost
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet objavila je novo web sjedište o računalnoj i informacijskoj sigurnosti, dostupno na stranici https://sigurnost.carnet.hr.

Riječ je o web stranicama na kojima se mogu pronaći sve relevantne informacije o uslugama i aktivnostima CARNeta vezanim uz računalnu sigurnost, kao i novosti i aktualnosti iz navedenog područja.

Pored modernog i korisnicima prilagođenog dizajna, vodilo se računa i o omogućavanju interakcije među korisnicima te je poseban naglasak stavljen na važnost informacijske sigurnosti u svakodnevnom životu, ističu iz CARNeta.

Informacije na stranici podijeljene su u tri tematske cjeline: Svijet (o) sigurnosti, Više (o) sigurnosti i Sigurnost@CARNet.

U prvoj cjelini posjetitelji mogu pronaći novosti iz svijeta računalne sigurnosti te različite informacije kroz kalendar događanja, zanimljive linkove te RSS feedove.

Cjelina „Više (o) sigurnosti“ nudi sadržaje koji imaju za cilj ponuditi korisnicima edukativne materijale iz područja računalne sigurnosti kroz rubrike: „Enciklopedija“, „Dokumenti“, „Savjeti“, „Prezentacije“ te „Izazovi“.

Iz ove cjeline posebno iz CARNeta izdvajaju rubriku „Izazovi“ kroz koju će redovito objavljivati zabavne zadatke edukativnog sadržaja.

„Sigurnost@CARNet“ sadrži podatke o računalno-sigurnosnim uslugama CARNeta te kontakt informacije za prijavu incidenata ili upite vezane uz računalnu sigurnost.

Povezani članci
15.07.16 DOP
CARNet potpisao ugovor u vrijednosti od 227 milijuna kuna za razvoj digitalno zrelih škola
23.04.15 Edukacija
Na Odsjeku za učiteljski studij Filozofskog fakulteta u Splitu otvoren Laboratorij za digitalno obrazovanje nastavnika
23.10.12 Financije i gospodarstvo
Petina svjetskih financijskih institucija zabrinuta zbog financijskih prijevara
10.02.12 Financije i gospodarstvo
Država u vlastitu optičku mrežu ulaže 15 mil. kuna
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa