Info
Seniko studio
Karijere
12.09.2011. Domagoj Vidas novi direktor Meritor Medije
Domagoj Vidas
Domagoj Vidas
Osnivačica i direktorica Meritor Medije, Rašeljka Maras, nakon više od devet godina vođenja kompanije, prepušta menadžersku poziciju

Nakon devet godina vođenja Meritor Medije, prodaje portugalskom partneru te širenja na ostala tržišta regije, Rašeljka Maras prepustila je menadžersku poziciju dugogodišnjem voditelju poslovnog razvoja i prodaje kompanije, Domagoju Vidasu.

Vidas se timu pridružio 2008. na poziciji voditelja poslovnog razvoja i prodaje, a u trogodišnjem radu sudjelovao je u strateškom razvoju kompanije i plasmanu proizvoda na hrvatsko i makedonsko tržište, gdje tvrtka također posluje. U budućnosti biti će zadužen za cjelokupno vođenje kompanije i njezin razvoj.

Rašeljka Maras osnovala je Meritor Mediju 2002. godine kao prvu specijaliziranu PR agenciju u Hrvatskoj koja je bila usmjerena na rad s tehnološkim kompanijama. Nakon šest godina poslovanja prodala je većinski udio strateškom partneru, portugalskoj Young Network Grupi. Nakon devet godina razvoja i rada u kompaniji, odlučila je prepustiti menadžersku poziciju i potražiti nove poslovne izazove. (Bankamagazin)

Povezani članci
01.04.15 Financije i gospodarstvo
Ukidanje kvota za mlijeko izazov za mljekarski sektor
17.10.13 Prehrambeni proizvodi
Evo što je nužno za oporavak mliječnog sektora
24.09.12 Brandovi
Havas umjesto Euro RSCG
24.11.11 Odnosi s javnošću
Konferencija HUOJ-a otkrila kako ćemo komunicirati u budućnosti
17.08.11 Odnosi s javnošću
Agrokor i Digitel komunikacije dogovorili stratešku suradnju
20.05.11 Odnosi s javnošću
Dubrovnik: Skup predstavnika svjetskih PR-agencija
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa