O marketingu
Seniko studio
Brandovi
06.04.2011. Podravkina Lino dječja hrana dobila nagradu Trusted Brand
Dječja hrana Lino treći se put okrunila priznanjem Trusted brand kojeg na temelju ocjena svojih čitatelja dodjeljuje časopis Reader's Digest. Riječ je o jednom od najvećih europskih istraživanja o povjerenju potrošača prema robi široke potrošnje organiziranome u 16 zemalja.

Da su Lino proizvodi zdrave, kvalitetne i jedinstveno ukusne poslastice procijenili su i anketirani čitatelji Reader's Digesta koji su ovom Podravkinom brandu dali najviše ocjene.

Time je dječja hrana Lino potvrdila povjerenje koja godinama ima kod potrošača jer prilikom izbora marke proizvoda na prvo se mjesto stavljaju tradicija i višegodišnja vjernost istim brandovima.

Inače, Lino obuhvaća širok asortiman proizvoda dječje hrane, kremastih namaza i žitarica za djecu. Spojem iskustva, tradicije i najnovijih spoznaja u prehrani predstavlja siguran, pouzdan i kvalitetan prvi izbor za prehranu djeteta. Lino proizvodi prate mališane u odrastanju i osiguravaju da dijete raste zdravo i s puno energije.

Proizvodi pod markom Lino izvoze se u dvadesetak zemalja, a lidersku poziciju osim u Hrvatskoj imaju i na ostalim tržištima jugoistočne Europe.

Hrvatska je u istraživanje Reader's Digesta uključena od 2007. godine, a Trusted brand je osvojio 21 domaći i 13 stranih brandova u 35 kategorija proizvoda i usluga. Tom nagradom već su prijašnjih godina uz Lino, nagrađene i Podravka juhe te Vegeta.

Povezani članci
21.05.16 Promocije
Održan finale Lino višebojca u Koprivnici
21.02.13 Zdravlje
Poznati sportaši isprobali Podravkine zdrave jelovnike i bodrili natjecatelje Lino višebojca u Donjem Miholjcu
22.12.12 Promocije
Dvije nagrade Coolinarici i jedna Linu na VIDI Web Top 100
20.06.12 Prehrambeni proizvodi
Osam Podravkinih proizvoda dobilo Superior Taste Award
24.05.12 DOP
Finale Lino višebojca u Koprivnici
29.09.08 Brandovi
Lino dječja hrana Podravke dobila nagradu Trusted Brand 2008
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa