Info
Seniko studio
Sajmovi i izložbe
18.10.2006. Otvoren sajam automobila "Euro auto Pula 2006."
Više od 130 vozila iz 18 autokuća te ukupno 26 izlagača okupilo se na ovogodišnjem 10. jubilarnom Međunarodnom sajmu automobila i prateće industrije "Euro auto Pula 2006.", koji je danas svečano otvoren na pulskoj Karolini

Na 3.500 metara zatvorenog te više od tisuću četvornih metara otvorenog izložbenog prostora posjetitelji će do nedjelje, 22. listopada, imati prigodu vidjeti i modele koji se predstavljaju po prvi put u Hrvatskoj te usporediti kvalitetu, dizajn, udobnost i cijene velikog broja vozila.

Sajam okuplja gotovo sve autokuće s dvadesetak najzastupljenijih i najprodavanijih marki automobila, kazao je Želimir Pavlek, direktor "Alpe Adria Expoa", organizatora sajma.

Od vozila koja se prvi put predstavljaju u Hrvatskoj na pulskom sajmu održat će se i pretpremijera nove "Opel corse" te "Fiata duacata", a već su danas posjetitelji mogli vidjeti novu "Kiu sorento". U sklopu sajma za hrvatsko će tržište prvi put biti predstavljeni i SUV "Chervolete cativa" te Mitsubishijev novi "L 200 pick up".

Na sajmu je osim osobnih vozila predstavljena i oprema za servisiranje, rezervni dijelovi, navigacijska oprema te autokozmetika. Tradicionalno na sajmu su zastupljene i osiguravajuće te leasing kuće. (H)

Povezani članci
12.01.13 Sajmovi i izložbe
Izlazak malih i srednjih poduzeća na strana tržišta
28.03.08 Sajmovi i izložbe
Na ZV-u otvoren Zagreb Auto Show
14.01.08 Trgovina motornim vozilima
Američke proizvođače vozila čeka teška godina
01.06.07 Šira regija
Zagušenost prometa na cestama stoji europske zemlje jedan posto BDP-a
16.04.07 Trgovina motornim vozilima
Rijeka: sajam "Auto 2007." od 17. do 22. travnja
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa