Trgovina
Seniko studio
Trgovina na malo
27.09.2010. Tesco: Inovacije u maloprodaji u fokusu Retail summita u Zagrebu
„Tesco Innovation in Retail”, tema je kojom će se na 2. Retail IT Summitu u Hrvatskoj predstaviti Gabor Horvath, generalni menadžer logističkog centra Tesco u Mađarskoj. U okviru izlaganja on će prezentirati poslovanje Tescoa kroz brojne inovacije, među kojima su i self checkout sistemi, ali i kako Tesco razvija zelene tehnologije u maloprodaji i logistici.

Horvath naglašava kako od summita, koji se održava u Zagrebu 14. listopada, očekuje bliži uvid u poslovanje kolega u susjedstvu. „Na licu mjesta se najbolje upoznaje tržište. Očekujem da na Retail IT Summitu u Hrvatskoj steknem bolju sliku o inovacijama, kretanju, tendencijama i praksi kada je tržište maloprodajne industrije u susjedstvu u pitanju”, istaknuo je.

Horvath, predstavnik jednog od tri vodeća maloprodajna lanca u svijetu, specijalni je gost 2. Retail IT Summita u Hrvatskoj. Riječ je o stručnjaku koji ima 15 godina iskustva u korporativnom menadžmentu, projekt menadžmentu, logistici, kontroli kvalitete, prodaji te upravljanju sustavom maloprodajnih objekata. U Tescou radi od 2000. godine na mjestu generalnog menadžera logističkog centra u Mađarskoj.

Povezani članci
06.09.11 Seminari, konferencije
3. Retail IT Summit u Hrvatskoj
10.04.10 Seminari, konferencije
Srpski retail IT Summit održan u Novom Sadu
03.02.10 Seminari, konferencije
Serbian Retail IT Summit krajem ožujka
03.01.07 Seminari, konferencije
GfKinfo: Retail Summit 2007 u Pragu
   
 
 
Tražilica
 
 
Newsletter

Želite li primati
gospodarske novosti
na Vaš e-mail?
Prijavite se odmah!

E-mail:
Anketa